The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Views

Haii korank. . .sekarang mood blogging dah kembali. . so mood untuk join segmen,contest dan giveway pon same2 kembali dah !! hik3. . manja nak join giveway dari blogger comel tuh. . NISA KAY !! comel toll blogger nieyh. . ok lha. . .sumpah manja excited nan semua hadiah2 nyer. .. kalau nak tau ape hadiah nyer. . 

KLIK SINI

ade 77 hadiah semua sekali. . sumpah teruja doee. . ok2. . sekarang. . nak mulakan langkah untuk melengkapkan lagi penyertaan manja nieyh ha. . . jom usha syarat2 nieyh . . 




Step 1 :
Buat entry yang bertajuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"

Step 2:
Letak banner dalam entry. . (done)

Step 3 :
put all the sponsor's  link



(nah. . amek kau. . banyak gyler sponsor nyer !!!

untung lha jadik blogger comel. . . hik3)
Step 4:
WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!
Step 5:
Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
 Step 6:
Tekan butang LIKE dan TWEET
Step 7:
Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 
 sebelom korank nak join nieyh. . korank kena lha ikut syarat2 yang diberikan tau. . .jangan lupe. . ya allah. . . arap2 menang lha.. dapat TOPUP pon ok lha. .boleyh gak buad text2 n kol2 orang. . hik3. . .
TARIKH TUTUP 
6 Disember-31 Disember
MANJA AKAN BERUSAHA UNTUK MENANG !!

4 orang duk membebel:

starzieti said...

saye join jugak giveaway nih. gudluck ! :D

nabila azmi said...

hi...follow awk=)..

good luck=)..sy join ga nih=)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR! ;) i follow you.

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora