Contest Blog paling Cun Oleyh Blogger Handsome!!!

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

Hari nieyh manja nak join satu contest nieyh. . btw manja nak ucapkan thanx sangat-sangat kepada DANIA sebab sudi tag manj. . manja harap dapat lha jugak menang contest nieyh. . sebab manja tak pernah pon menang dalam ape2 contest lagi. . sedihh. . huhu. .nie contest yang dibuat oleyh sorang blogger yang nsemm gylerr. . tak caye??nah. . tengok nieyh. . 
(nsem kan??)

erh3. . silap entry ke hape nieyh manja??hehe. . tak de rr. .manja bukan nak bercakap pasal blogger kat atas nieyh okeyh. .tapi contest yang dia buad. . nieyh kat bawah nieyh baru betol. . (abaikan gambar si nsem tuh!!)

manja pon nak gtau lha kat kawan-kawan yang len agar mereka pon dapat turut serta lam contest nieyh. . kita semua kan blogger yang tak pentingkan diri. . soo ape salah nyerr gtau kengkawan len kan?
daqkecik
hanna
kira

sebelom korank nak join. .sila baca benda kat bawah nieyh (manja copy&paste)

SYARAT SANG PETALA BUMI!!! 
♥ korang kene jadi follower aku  (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012

SYARAT PENAMBAHAN! 
♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA

p/s : jom join 

3 orang duk membebel:

Ebell Lee Syasya said...

TENGKIU TAG...sudah join :D

cik ika said...

wee..tq dear tag ika..law smpt ika jin..btw, blog ikata cun la dear..malu nk join~~

Cik Kira said...

thx tag ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora