Genap 3 Bulan Manja Berblog!!!

Views
Assalamualaikum n peace yawr!!!
(。◕‿◕。)

hai korank. . hurm. . .da solat da?? da makan? da minum?? da mandi?? da teeeeeeeettttt. . . hahahaha. . bosan lha ary nieyh. . sebenar nyer kan. .dari pagi tadi lagi manja nak update benda nieyh. . tapi ta sempat lha. . .cozz manja ade kelas pagi tadi. . kelas akaun lha. . SPM?? manja mane abezz lagi lha. . 5 disember iaitu hari isnin nieyh baru manja tamat SPM dan merdeka !!! hahaha. . . tak sabar rase nyer. . huhu. . erh3 korank. .sedar tak sedar kan. . blog manja dah 3 bulan dah. . bila lha agak nyer follower manja nak cecah 1K nieyh. . hahaha. . ferasan doe. . . nak ramai follower ,entry blog mesti lha top !! tapi manja punyer entry tak top poms. . .hurm. . takpe lha. . .arap2 blog manja nieyh disukai ramai n tidak dilupakan oleyh blogger2. . cewwaahh. . banyak cantik muke ko manja ??? hahaha. . bia lha. . . . manja start berblogging nieyh pada 1 september 2011 tau. . . hari tu tersilap taip sebab nak taip laju sangad. .manja cakap 21 september 2011 blog manja dilahirkan tapi sebenar nyer 1 september lha. . . maklum lha. . .kan nom 1 dan 2 tu duk dekat-dekat. . . sooo. . .ape lagi. . tersilap ttekan lha. . .by the way. . manja nak ucapkan thanx banyak2 kepada sorang blogger nieyh sebab die yang editkan blog manja nieyh. . . name blogger tu. . . teeeeeeeeeettt. . korank pegi lha dekat blog dye nieyh ok. . 



thanx banyak2 tau awak sebab tolong editkan blog saya, dah lha FREE. . .fuyyoooo. . memang tak terbalas lha jasa die nieyh. . ok lha. . sampai sini jer entry manja kali nieyh. . dadaaa
p/s: arap2 blog manja akan semakin maju dan dikenali ramai

1 orang duk membebel:

Arol Mubin said...

Lepas habis SPM nanti, rajinlah update blog. Mesti dapat capai target followers 1k. Arol blogging 2 tahun baru merasa dapat followers 1k. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora