Nak Duit Free?? Jom Lha Buad

Views

Hai korank. . hari nieyh tengah eppyyyyy gyler. . sebab nyer balik jer pada kerja tadi manja terus balik umah. . then,aty tergerak untuk tengok ke atas meja las2 manja pon tengok lha. . .pastu kan,ape lha lagi. . .lepas je tengok atas meja tu,terpampang lha sebuah telefon. . .huhu. . streamyx rupe2 nyer. . . hahaha. . .hulu bebenorrr manja nieyh. . . lepas nieyh senang jela nak pomot iklan churp2 manja. . hahaha. . . bagus3. . nanti dah takde lha masalah internet slow. . . huhu. . .by the way. . manja nak mintak tolong korank klik iklan churp-churp manja sekali boleyh??pllezzzzz. . . . 
sape2 yang belom join lagi. . . jom lha buad. . free jer. . ape2 yang tak faham boleyh lha tanye manja yer. . manja takkan kedekut ilmu ngan korank. . 

4 orang duk membebel:

Hanih Borhan said...

churpchurp ni apa? serious tak taw how it works...

Ah Long said...

banyak nye entry pasal churp2 ~ berie nmpk ? :3

LAici KAng Ais said...

churpchurp terbaeeeeeeeekkkkkkk :)

Misz Azney said...

@Hanih Borhan camnieyh. . cntoh nyer kwn2 sy join churp2 pakai link sy yg nieyh http://www.churpchurp.com/norazne94/share/churpchurp-invite/ otomatik rm1 akn msuk lm acc churp2 sy. .lg rmai kite dpt ajk lg byk duet kite msuk. . pastu iklan churp2 yg ad tu kite kena lha share n suh kwn2 yg ad acc churp2 tlong klikkan. . sorg klik 20sen msuk,tp dye ad jgk 40sen. . yg 40 sen tu biasa nyer mase bonus wednesday. . cmnieyh je churp2. . senang kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora