header pu3 da siap

Views

tadi manja ade hupdate entry kan. . pasal manja dapat kerja tuh. . alaa. .terlepas nak baca entry manja yang tuh?nah. . amek kauu bace jangan tak bace. . 


Alhamdulillah Manja Dapat Kerja


ok. . sekarang manja nak gtau yang header pu3 mintak tuh da siap. . maaf kalau tak lawa yer. . manja buad dengan kelam kabut tadi. . memang kekeringan idea sangat2. . kalau kak pu3 tak suka nan header yang manja buadkan nieyh. . akak boleyh ejas balik. . n gtau manja ape lagi yang kurang yer akak. . akak boleyh contact manja kat fb manja yang kat bawah nieyh.
Facebook Manja


nah. . nie header nyer akak. . 


kalau akak nak url nyer,akak tekan right click dan copy url image yer akak. .sory sangat2 kalau tak lawa. . xmacam yang akak bayangkan. . .kalau ade ape2 yang perlu ditambah atau dibaiki akak contact lha manja yer. . .
p/s: mintak tolong klik iklan churp2 manjaa skali plezzzz. . tengah kumpul duet nieyh

4 orang duk membebel:

Ah Long said...

untung le masyuk la sayang owng ni :P

QASEHNYA RANIA said...

thanks ,..manja..cuma manja tak yah tulis lobaksusue.blogspot.com tu ..i think cam gangguan aje ..

nak minta kupu2 lagi 1 boleh tak ? letak kt pic bb sebelah kiri

shahrazali said...

wahhh..rajin nyer buat header utk orang lain...bgus manja ni..

~SaL IjOu~ said...

comel header die~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora