Aq Annoying??? K FINE!!!!

Views
Assalamulaikum. . 
Peace (^_^)

Hai korank. . .erm. . korank. . manja nak mintak maaf lha kalau manja banyak buad salah kat korank. . manja nieyh annoying kan??korank benci manja ea???erm. . . xpe lha. . manja sedar manja nieyh sape. . n manja tau yang manja dah banyak kali sakitkan aty korank. . nak tau kenapa manja cakap macam nieyh??nah bace nieyh. . 



ok lha. . .dah terbukti manja annoying kan??nak unfollow??silakan lha. . malas nak paksa2 atau suruh-suruh orang follow blog manja. . tapi manja nak ucapkan terima kaseh kepada follower manja yang len sebab tak jemu-jemu baca entry manja n follow blog manja. . 
p/s : manja mintak orang klik iklan churp2 tu hanya kepada yang nak. .BUKAN PAKSA!!! B****H
AQ TAU KAU PENAKUT KAN??SEBAB TU TAK LETAK URL BLOG KAU !!! BANGANG !!!


8 orang duk membebel:

cik ika said...

ouh dear..sbr k..adalah law org ta puas hati..:)

Cik Kira said...

die jeles dgn manja laa tuu . tak yoh lyn sgt laa org cm dia tu

Ebell Lee Syasya said...

no ip die xde ker? :/...saba eh manja :)...ebell xannoying ngn manje pon..sentiasa klick churp2 manje..bantu membantu amaln mulia :)

anis said...

sabar ya awak.

Misz Azney said...

@cik ika kalau ye pon xpuas aty,ckp lha leklok. . ni x. gedik na mmpos

Misz Azney said...

@Cik Kira ntah lha yunk. . .geram ase. . .

Misz Azney said...

@Ebell Lee Syasyaouh . yeke?thanx ea ebel sbb klik churp2 manja.. manja ot klik kamu punye churp2 plak. . klau da klik gtau lha kt shoutbox. . tkot manja terlupa

Misz Azney said...

@anis ok anis. . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora