Contest Lovely Couple Tamat!!!

Views

hai korank. . . buad ape tuh??hik3. . manja juz nak announce kan yang contest lovely couple yang manja buad tuh da tamat. . suka lah tu. . hik3. . .ok lha, kat bawah nie list blogger contest lovely couple tu. . thanx banyak2 sebab support contest manja yang tak seberapa nieyh eq
manja arap korank sabar eq. . dan bagi manja mase untuk manja cek penyertaan semua peserta nieyh. . ok sayang2 ku. . .

p/s : nantikan pengumuman pemenang okeyh?


kbaiiii

8 orang duk membebel:

::CIK LYNN:: said...

mintak2 la rezeki cik lynn murah...amin...=)

Ah Long said...

owng mane? jhahaaha

Misz Azney said...

@::CIK LYNN:: insyaallah yer dear. . tggu tau pgumuman pemenang nyer

Misz Azney said...

@Ah Long along punyer url tade ker?jup nk cek

Najwa Rahman said...

harap2 jugak nasib menyebelahi najwa. amin~ ^_^

ape2 pun najwa ade lah wat segmen tak seberapa. nak tengok tak korang?

http://eabufairytale.blogspot.com/2011/12/segmen-najwa-jom-menjala-follower.html

♥ Princess F ♥ said...

aik? waaa kite unyer maner ? hukhuk . .sedih2...nak nanges..hikhikk..

QASEHNYA RANIA said...

hhiiii..kitaa ader ...=)

Mimie said...

waa..baguslaa tue..kite xder rr...huhuuu..kite bagi balek ar k..bb ari tuh kite teruss bagi direct link die..xcaye cer cek balek ek..hikhik :)
http://gadisloly.blogspot.com/2011/11/contest-manja-lovely-couple.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora