Cari Rezeki Tapi Tak Reti Ingat TUHAN!!!

Views

Hai korank. . . nie sambungan kepada post entry manja yang tak puas hati kerja kat R&R tuh. . haaa. . . terlepas baca??nah. . silakan baca. . 
KLIK SINI

sekarang manja nak cerita satu je lagi pasal R&R nieyh. . . issshhh bengang gylerrr vavi lha kerja kat situ. . korank tahu tak. . bile manja nak solat je kan. . mesty si budax bajet HOT yang name farah tuh sound2 kat manja. . dye tanye. . woooiii nak g ane tuh??kerja dulu lha baiii. . .makk aii. . .kuang ajar sioott ko deqq. . manja pon cakap rr,aq nk g solat jup. . . dye un cakap,oloh. . .bajet alim lha mung nim. .balik umah nanti boleyh solat. . huhu. . tergelak jugak dengar dye cakap macam tuh. . maklum lha kita bercakap dengan orang yang kurang ilmu agama memang lha macam nieyh. . kih3. . pastu,manja diam jela. . (dalam hati tengah cakap "macam mana kalau aq mati tapi tak sempat nak solat zohor??") haaa. . takoottt gylerr. . .tapi tu lha. . manja bukan nak cakap manja nieyh alim gyleerr. . tapi manja tak pernah nampak pon pekerja terutama staff2 kat situ yang solat. . .nak2 kalau zohor. .dah lha dyeorg buad OT sampai kol 4 lebih,dah tu 4 lebih tu da nbak masuk asar. . dyeorang nak QADA??ooiitt. . soryy ye makcik2. . kalau dah sengaja tinggalkan solat jangan mengada2 nak QADA2 lha. . ALLAH tak terima!! ade paham?? grrrr. . . mood manja sekarang tengah buruk gylerrr nieyh. . rase macam nak cengkik2 orang jer. . sape nak jadik VOLUNTEER eq??kah3. . 
p/s: mitak klik semua iklan churp-churp manja boleyh tak??tengah kumpul duet nak buad GA nie

1 orang duk membebel:

cinnamon.com said...

banyak dik orang begitu..dah jadi hamba duit mcm tu la..kejar dunia makin jauh dunia tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora