Update Hadiah Yang Bakal Dimenangi Peserta Contest Manja

Views
haiii korank. . haa. . nak tau x ape hadiah2 yang bakal dimenangi oleyh peserta contest manja tu??alaaa. .yang contest lovely couple tu. . .
sape yang belom join KLIK SINI okeyh??


nie antara hadiah nyer. . sory sebab hadiah tak berapa lumayan. . lagipon manja kan budax skola lagi. . so takde pendapatan sangat lha untuk menjanjikan hadiah menarik n mahal2 untuk korank. . .n manja pon bukan anak orang berada. . ayah kandung pon da tade. . juz ayah tiri. .kalau ayah tiri nie len sikit sebab nak mintak duit belanja skola pon xberani. . asyek mintak nan umi manja jer. . okeyh lha. . .tengok lha hadiah nyer. . kalau ade yang rase nak tarik diri 2 silakan lha. . manja tak paksa korank sertai contest manja yang serba kekurangan nieyh ha. . . 
maaf. . hadiah juz diberikan kepada pemenang tempat pertama-ketiga sahaja

tempat pertama :
header transparent
topup rm10
doodle wajah korank

tempat kedua :
topup rm5
doodle wajah korank

tempat ketiga:
doodle wajah korank
nanti yang tak menang tu jangan marah kat manja tau. . sebab manja dah cuba sedaya upaya untuk senangkan aty korank n manja pon otw carik duet lebiyh untuk beli hadiah untuk para pemenang tu. . .

4 orang duk membebel:

katie said...

okey apa hadiah2 tu... tu pun katie rasa dah cukup.. akak manja kan sekolah lagi.. jangan menyusahkan diri okey?
:)

Ah Long said...

tak kesah adiah tu yunk ~ yang pentng kite enjoy haha

cik ika said...

nk join, tpi kena like fanpage uh..ika deactivate fb ika skg ni..ermm~~

eva said...

wah!! sronok.. hadiah dia bukan men comel lagi... hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora