Tutorial Cara Nak Dapat Duit Dari Churp Churp

Views
Assalamualaikum. . kepada blogger or kawan2 laen yang nak buad account churp2 nieyh. . korank tekan link kat bawah n ikut cara yang saya dah bagi tuh okeyh??


memang rugi lha sape yang tade churp churp nieyh. . okeyh. . sekarang saya nak tunjuk cara korank nak dapat duet melalui churp2 nieyh. . sebab nyer tadi ade kawan saya tanye camne nak iklan kan iklan2 yang ade nieyh sebab dye baru je join tadi. . .huhu. .okeyh. . ikut step kat bawah okeyh. . 


Step 1: Klik Reward (macam gambar kat bawah)
nampak tak dye cakap "6 new campaign" tu?

 Step 2: Pilih salah satu kempen yang ade (contoh seperti dibawah)
saya punyer dah share,kalau korank belom share dye akan tulis "SHARE THIS" . .so tekan perkataan SHARE THIS tu

Step 3:
(ikut jer macam gambar nie) 

kalau yang nie korank leyh tukar kepada ayat korank didalam kotak tu,then save

korank tekan "CLICK TO COPY"

pastu tekan lambang "F" macam facebook tu yang dye tulis SHARE,pastu akan kluar post to wall. .then url yang korank tekan dekat "CLICK TO COPY" tadi tu korank paste dekat kotak yang keluar tu. . then siap.

Step 5: 
tekan SAVE jer

ok . . dah siap !! satu iklan korank dah iklan kan. . korank juz mintak kawan2 yang ade akaun churp2 untuk klik korank punyer iklan tuh. . 

p/s : kalau nak share iklan2 yang laen pon. . ikut cara yang sama bermula dari step pertama tadi. . 
SELAMAT MENCUBA !!!

5 orang duk membebel:

azam said...

hehehe...untung sebenarnya sebab dia kira per klik tau.....20sen

banyak tu

Arol Mubin said...

Macam best jek ChurpChurp nie. Nak join tapi Arol kena sign up Twitter dulu. Kesiankan takde Twitter? :D

Misz Azney said...

@azam
hehe. . tu lha psal. . da join belom nieyh?

Misz Azney said...

@Arol Mubin manja rase tak wajib pon akaun twitter nieyh. . kn? ade fb n blog pon da ckup lha arol

CikBunnyHomei said...

na tya..macam na na letak iklan tuh dlam blog? - -"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora