Seriously Dah Ilang Mood Berblogging

Views

erm. . .hai korank. . . korank. . manja rase macam nak bersara jer dari dunia blog nieyh. . da sakit aty bebenor da nan blog manja nieyh. . kenapa lha jadik camnieyh?? asyek2 gyler,asyek2 gyler. . . gyler jer asyek2. . erh3. . ape manja merepek nieyh??hihihih. . semenjak gadget follower manja dah ilang nieyh. . manja pon da tak tau macam mana nak buat. . nak join segmen orang lain pon da terus ilang mood. . .maklum lha. . kalau manja join pon. . orang len tak leyh nak follow manja jugak . . musnah harapan manja nak dapat follower sebanyak seribu dalam taon 2011 nieyh. . ingatkan . . nak capai target follower ade 1001 dalam blog manja nieyh bermula pada 1 januari 2012. . aaaaaaaaaaaarrrggghhh. . fedup nyerrr !!!. . .teeeeeeettt. . dah tak tau nak tulis ape lagi. .juz nieyh jer luahan isi hati manja ntuk korank semua. . . hurm. . 

kbaiii

4 orang duk membebel:

私の名前はMrs Lanun Daratです。 said...

manja,bukan widget follower dah bertukar wajah ke dengan google..sume owg aware dengan problem ni...akak cuma leh tolong yg ni je. cuba pegi kat https://plus.google.com/ atau cari je keyword kat google.ramai blogger dh wat tutor pasal ni.akak punya pun x buat lagi.sebab blog guna smartfone je.try ye..sbb google dah naik taraf yg baru

Hanis Nizam said...

Lahhh , mcm mana boleh hilang manja ? Sabar ye .

Arol Mubin said...

Manja guna widget follower yang biasa atau yang code dapat dari Google Friend Connect? Hurm.

Misz Azney said...

@Arol Mubin mule2 manja pakai yg biasa. . dah tu lanun darat ckp cmtuh. . manja try pakai yg code plak. . hsil nyer same jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora