Segmen : Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan

Views

sape nak join klik kartun tu okeyh??

okeyh. . ciri2 lelaki idaman manja ialah:
  • taat pada agama n suruhan allah agar boleyh bimbing manja kearah kebenaran
  • bertanggungjawab
  • menghormati orang tua khususnya ibubapa saya(walaupon saya anak yatim yang kehilangan ayah*tapi da dapat ayah baru. . hik3)
  • menyayangi diri saya sebagaimana saya sayangkan dia.
  • tidak memilih pasangan berdasarkan rupa n harta semata2
  • selalu bertanyakan khabar tentang saya n family saya(especially me!!)
  • tidak bongkak dengan kelebihan yang dimiliki oleh diri sendiri (contoh kalau nsem jangan duk riak sangat. . t tuhan tarik balik nikmat tu,baru padan muke hang!!)
  • bertolak ansur dengan saya
  • berbincang n settle kan masalah yang dihadapi dengan baik dan tenang (ni tak,bila ade masalah sikit duk nak mintak clash jer. . fedup lorh!!)
  • setia pada saya. . jangan ngader2 nak maen kayu tiga okeyh!!!
manja nak tag:

6 orang duk membebel:

Hafizzi Aziz said...

wah! ciri2 yang bagus..
apit ada can tak? hahaha..joking..

thanks join..peace..

Eida Arina said...

wah....bagus taste2 kak....sumenye baik2...insyaAllah kak akn dapatkannya :)

Misz Azney said...

hik3. . apit2. . apit kan dax baeq. .ofcoz r ad ciri2 u. . huk3. .

Misz Azney said...

eida : haha. .

anamizu said...

hai azney! cik ana dr segmen apit jugak..slm kenal and gud luck tau :)




luv,
cik ana

Sarah Hanim said...

hye , kirim salam pakwe ye ;)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora