Contest Manja Perlu Diguguurkan ker???

Views


Assalamualaikum korank. . hurm. . manja nak tanye korank nie. . yang contest manja buat sal lovely couple 2 patut digugurkan ker?? manja sebenar nya ragu-ragu untuk teruskan contest tu disebabkan ade komen yang da menyakitkan aty manja. . manja tau dalam berblogging nieyh kita perlu tabah. . n perlu terima setiap teguran dari orang laen. . tapi manja dah lha baru balik skola then teross bukak laptop sebab nak tengok ade ke tak yang sudi join contest manja uw. . .hurm. . ade tu ade. . tapi ade yang sampai komen. . .terlalu banyak syarat. . HADIAH PON TAK BERBALOI. . !! huh !!!! menitis bagai air hujan mencurah kebumi air mata manja tadi lepas baca komen si mamat tue. . .manja nie memang seorang yang mudah nangis n manja memang sensitif. . manja tak publish komen tue sebab terlalu sakit aty. . dah lha tengah penad2 n panas2 pas balik skola nieyh. . then tengok ade lak komen camtuh. . haiiii. . menyengat tolll aty manja nieyh.. . hurm. . korank. . help me plezzz n tell me what i should do?? contest nie DIGUGURKAN or DITERUSKAN???komen komen. . . 

7 orang duk membebel:

Hanis Nizam said...

Digugurkan .

c genk bah ne said...

nak baca kome org tu..hehehe

manja bg email manja dgn genk..genk nak bgi apa yg mnja minta tmph hari

AzzaLifeStory said...

X paya ggurkan. .
cuma awk perlu ringankn syarat2x awk 2. .
terlalu bnyk nak d klik n tag. .
so. .kurang2xkn klo awk nak contest awk bnyk yg join. .sbb smua blogger x suka sngat klo bnyk klik. .apa lagi klo bnyak nak d follow. .

Hadiah-bgi azza sngat berbaloi. .

*2 pndpt azza. .hrap x tersinggung. .^^

Nida said...

As-salam...

Sekadar pendapat dari Kak Nida.. andai manja gugurkan maknanya manja kalah sebelum berjuang, adatlah tiada yang perfect.... Kak Nida cadangkan teruskan sahaja, kesian pada mereka yang sudah berkorban masa untuk sertai (akak rasa peserta yang sertai semua ikhlas untuk join)... malah ada juga yang berjam lamanya mengedit gambar.. bagi Kak Nida tidak adil buat mereka.

Kak Nida join kerana nak memeriahkan dunia blogging.. so pendapat akak dan akak rasa ramai yang setuju... teruskan sahaja apa yang telah dibuat, jangan berhenti dipertengahan jalan. Siapa yang nak join silakan... siapa yang rasa ianya membebankan tak payah join... senang cerita.

Sabarlah, ini dugaan kecil sahaja.. di luar sana lagi banyak dugaan yang lebih besar menanti, kalau dugaan kecil inipun kita sudah tewas, apatah lagi dugaan yang menanti di luar sana(itulah kata2 cikgu Kak Nida suatu masa dahulu yg akak ingat sampai sekarang, kini Kak Nida perturunkan pada manja)...

Salam dari Kak Nida :)

daniel said...

digugurkan(:

Woofer Storm said...

mungkin berat sangat buat mereka nak join benda ni..so longgrakn syart2 tu..apapun jgn mngalah ye..

follow kamu^^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hai adik comel bermata bulat..contest apa tu yg smpi dpt kritikan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora