Malu + Sakit Aty !! Grrrrrr. . .

Views
Assalamualaikum korank. . adoiiii. . .malam nieyh memang malu seyyhhh. . korank nak tau x?? tadi tengok ade pengumuman sal GA by anis athia. . pastu ade lha blog yang menang. . antara nyer ialah budaxmanja94.blogspot.com. . . manja punyer blog pulak daxmanje94.blogspot.com. . .adoooiiii. . . malu toll !! orang lain yang menang manja lak yang terferasan. . tapi ade gak rase fedup bile ade blog yang sama url dengan blog kita nieyh. . . rezaakkk ase !!! manja tak tau lha sama ada dye dulu yang buad blog ke ape ke . tapi memang manja tak tahu langsong sal blog yang seakan akan sama cam url blog manja tuh !! grrrrrrrrrrrrrr. . . .tapi blog dye lagi lawa dari blog manja nieyh haa. . jaoh gyler beza dengan blog manja nieyh. . blog manja nie udoh,naif lak tuh. .urm. . .tapi follower dye bru 300 manja punye da lebiyh dari dye. . so sekarang nie agak2 sape yang tiru url sape?? grrrrrrrr. . . .memang malu + sakit aty doe!!!


p/s: klik sini untuk ke blog minah tue 

11 orang duk membebel:

Hanis Nizam said...

Tulah kan manja , kadang2 memang macam tu . Hanis pun geram jugek . Hihihi . Sabo jelah .

Misz Azney said...

manja xkesahh pon manja xmenang. . .tp yang geram tue url bloig dye boleyh plak buat mcm yg manja punyer !! bangsat toll betine tue. . .geraammm gyler nieyh !! nk crik publisiti rr 2. . tau r manja tak glamour lm blog tp follower manja lgi byk dr dye. . mkne nye dye yg tiru manja punyer url blog. . grrrrr

Cik Rose Cute said...

hihihi tersama pulak URL ya....Manja tukar URL lain la....hihihi

NURIN AFFIRA said...

blog minah tu semak samun kot !opss!
hahaha . blog manja lagi cantik & kemas,sabar je la pasal link tu .
tiada siapa menyangka ada copy cat .
kena buat tutorial hide url blog tu other person.hahaahaha
apa ke pelik nurin ni,okey la dik manje. sabar ye :)
Mmmmmmuahhh :)

Misz Azney said...

cik rose : manja xnk tukar,betine tu yg kne tukar. .manja buad url mcm nie brsebab. .manja sorg pompuan manja n snsitif. . bile tgok pulak url blog minah gedik tu sme cm manja punyer, . ap agy??nangess rr. . meletopss gak aty nie haa

Misz Azney said...

nurin : haha. . yeke semak blog dye? manja tgok comel jer. .tp 2 r dsbbkn dye suke sangad copycays. . erh bukan3. . copy dogs !! jadik udoh serta merta !! gerammm nie seyhh

NURIN AFFIRA said...

buruk benor nama copy dog tu,hahaha
okey pelajaran baru untuk nurin hari ini.hehehe

Misz Azney said...

hahahaha. . lgi burok tuan punyer blog uw. . base tine ta tau malu. .!! gerammmm

Fahz said...

uikss sama sehh..sabaq2..

Misz Azney said...

2 r psal. . .panas toll aty manja nieyh haaa. .siot toll

Anonymous said...

ala da nak tersama nak buat mm mne . . jgn2 die tak de niat pun nak copy cat . . ape la awak nie . . suka2 tuduh . . dia pun tak taw agaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora