Saya Mahu Jemputan Ke MC PITCH

Views

Ada Idea Kreatif Untuk TV, Filem, Novel? Jom Pitch Idea Terus Kepada Producer /Penerbit! Kepada yang ada idea, tak kiralah penulis ka, pemandu teksi ka, doktor ka, suri rumah ka, tukang masak ka, cikgu ka... asalkan ada idea nak tulis buku ka, novel ka, drama tv ka, filem ka, duko ka, apa-apa sajalah idea... tapi tak tahu kat mana dan macam mana nak jual idea tu, silalah ke Program Malaysia Creative Pitch nanti. INGAT! Bukanlah proposal yang tebal-tebal tu, tapi just idea... sekeping pun tak apa... atau cerita terus pun okay... Datang saja ke Finas pada 17hb nanti dan bentangkan idea anda kepada penerbit buku/novel atau produser TV/Filam... kalau diaorang suka idea anda, maka adalah hasil untuk anda. Mana tau idea anda sesuai untuk filem... mungkin rezeki anda RM20K.... atau rezeki anda untuk jadi novelis..

alamat manja : 
A-45 Taman Mulia Bandar Al-Muktafi Billah Shah,23400 Dungun,Terengganu

3 orang duk membebel:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana menyertai.. Boleh berikan Mak Dara alamat email.. Nantikan jemputannya tak lama lagi =)

azam said...

jemputan apa nih??.
jemputan masuk minang ke ape??
siapa ada adress manja lagi tu

cepat²....hehehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tahniah anda terpilih untuk menerima jemputan ke MC PITCH yang akan berlangsung pada 17hb Nov 2011.. maklumat lanjut sila klik di sini http://www.bicaramakdara.com/2011/11/11-blogger-yang-berjaya-mendapat.html

Tahniah dan kita berjumpa di sana ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora