Blog Manja Berwajah Baru !! yeeeee. .

Views
Assalamualaikum. . haaa. . nampak tak keceriaan di wajah manja nieyh? hik3. .sebenar nyer manja da ubah template n semua widget2 dalam blog manja nieyh. . sebenar nyer tak siap lagi. . blog manja nie dalam proses pembaik pulihan. . so buat sape2 yang da masuk blog manja tue nampak tunggang langgang jer blog manja . . tu makna nyer manja tengah upgrade blog. . betapa fenin n penad nyer manja nak buat template nieyh. . maklum lha manja belom mahir dalam bermaen coding2 nieyh. . susah tau x?  nanti manja nak ejas sidebar,nak letak border kat post title.. banyak lagi nieyh yang manja kena buat untuk cantikkan blog manja. . .huh !! penad toll. . comel tak hasil kerja manja buat masa sekarang nieyh??

komen lha sikit !!!

p/s: manja guna template denim. . sebab lawa n kemas !

3 orang duk membebel:

Miss Nadya said...

manja manja pon duduk dungun ea??nnti kalau k.nad g sana lagi boleyh jumpa..:)

Misz Azney said...

a'ah. .manja duk dungun. . durian mas,dgun. . akak na dtg dgun buat ape?

miss atie said...

cantik n kemas je blog manja ni... hehe... i like...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora