Perhatian Kepada Bloggers!!! Wajib Baca

Views
Assalamualaikum korank. . .manja nak bagitahu sikit nieyh. . benda penting yang ahli-ahli blogger patut tahu. . .korank jangan nak marah2 tak tentu pasal pulak kat manja. . .kang manja bagi penumbuk kang. . haha. . bajet gangster lak manja nieyh kan. . okeyh2. . buat blogger yang tak tahu. . boleyh baca kat bawah nieyh. . 


sape2 yang da suh manja follow tapi manja tak follow2 lagi tu arap korank faham lha. . manja kan tengah bz nan exam. .isnin nie da SPM. . lagi satu. . korank nak suh manja follow korank. . tapi korank tak letak pon widget folllower. . tak tau ape tu widget follower???adooiii. . nak kena nieyh. . nah. . macam kat bawah nieyh haa. . .

widget follower
ape sebab orang takleyh follow blog korank
  • orang yang da follow lebiyh pada 300 blog takleyh follow blog korank dengan menekan button follow ala2 tumbl macam kat bawah nieyh. . 
button follow

yang button follow kat atas nie adalah secara manual ok?? kalau orang da follow blog lebiyh 300 memang tak leyh nak follow dah. . melainkan korank letak widget follower tu. . arap maklum. . 

jom klik SINI dan SINI

6 orang duk membebel:

masz86 said...

Good luck utk SPM...

azam said...

memang pun....

hehehe.........kan???

Misz Azney said...

masz : thanx tau. . i will do my best 4 spm
azam : kn3? pastu mule lha nak mara mnja sebab manja tak follow balik

.: mama lynn :. said...

same la ngan adik bongsu mama lynn

"gud luck dear.... moga bjaya hendaknya "

Misz Azney said...

mama lynn : thanx tau . sntiasa doakan manja tau

Syieda™ said...

nak majuk ngn manja la...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora