SEGMEN BLOGLIST KERI : Sebarkan Walau 1 Ayat

Views

Assalamualaikum korank. . manja nak join segmen nie haa. . bezzz. . .nak join klik banner comel kat atas nie ok?

ade syarar2 nyer tau. . 
Ni Syaratnya:

     1.   Tak wajib follow blog ni. Tapi tak larang kalau nak follow.(Blog Keri)
     2.   Buat satu entri bertajuk “SEGMEN BLOGLIST KERI : Sebarkan Walau 1 Ayat”
     3.    Letak Banner kat atas tu dan link ke sini.
     4.   Kat entri tu  SILA KONGSIKAN SATU MUTIARA KATA/KATA-KATA HIKMAT /HADIS/  AYAT AL-QURAN/APA2 YANG MEMBERI INSPIRASI DALAM HIDUP ANDA
Ayat manja :  

  • Satu kejayaan tidak akan bermula dengan satu jika tiada nya usaha. . 
  • kegagalan hari ini tidak bermakna gagal untuk selamanya. . 

6 orang duk membebel:

keri ikhwan said...

Thnx join...
Orang yang bijak bukanlah orang yg tak pernah gagal, tapi dia bangkit setiap kali terjatuh.
Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum kecuali dia sendiri yg berusaha utk mengubahnya.

3no gr33ny said...

Asslmkm..hamba dari segmen yang sama =)

Sesuatu perkara bermula dari langkah pertama..yer dak??

bai'ah wafiyah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

Eida Arina said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

saya pun join segmen ini jugak....

saya setuju dgn ayat awk di atas :)

fieha said...

singgah dari segmen same..:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

simple tapi bermkna..mmg kena usaha kan..kejayaan xde yg dtg bergolek..ngeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora