Segmen Aku cantik&Abg Stalker

Views

haaa. . kat atas ni banner nyer. .nak join klik jela. . 


  • Nama Penuh : nik norazne binti mohd yusuf
  • Nama Glemer : manja @ mizs azney
  • Umur : 17 taon (14 november 2011 spm lol!!)
  • In A Relationship On 01.01.2011 (setelah sekian lama single kini tidak lagi)

sebab kenapa manja cantik


  • sebab ramai yang puji manja cantik lha. . cakap muke manja cam baby face. . ade ker? ade lha jugak kan. . hik3. . 
  • sebab manja anak yang dilahirkan cantik n kiut miut gitooo
  • sebab manja ade nama panggilan yang cantik lam blog nieyh iaitu MANJA lha. . hehe

manja ringankan jari untuk mege"tag" walaupon tidak disuruh :

4 orang duk membebel:

Abg Stalker said...

haha..tag lelaki je ek.bgs2..:)bkn manja lg r..hahaha.baby face tu betul la,manja muda lg kn.gud luck spm tau.tq manja! ;)

Misz Azney said...

hahaha. . yela. . tag lelaki lha. . da ckp tade lelaki yang join. . hik3. .gatal tol manja nieyh. . btw thanx coz doakan manja

Eida Arina said...

dtg dri segmen yg sama...kak mmg cantik :)

izamin said...

hye.. fizah dtg sini dari segmen yang sama.. :) selamat berkenalan :)



http://hafizahnaminlovestory.blogspot.com/2011/11/aku-cantik-stalker.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora