Pencarian Blog Follower Bawah 500

Views
Assalamualaikum. . hari nie lagi sekali manja tak pegi skola. . sebab yer kenapa eq? malas?? takde rr. . da nak spm takkan lha manja malas2 lagi kan? ary nie memang tak blaja sebab semua pelajar skola bz mintak tandatangan guru2 untuk aktiviti kokurikulum dyeorang selama menjadi pelajar form 5 nieyh. . manja kan budax bagosss so da siap awal2 lagi da. .da mintak guru2 t/tangan semua sekali da. . bagus tak manja?? baguss kan (ferasan lebiyh) ok lha. .manja bukan nak cerita pasal manja pon nieyh. . manja nak join segmen yang dibuat oleyh si genk. . nie haa banner nyer. . 


mujur lha follower manja juz 497. . sooo masih sempat lagi lha nak join. . hahahaha. . . ok2. .sape nak join klik banner genk 2 ea. . 

ade syarat tau nak join segmen nieyh. . korank jangan maen redah jerp. . bace nie betol2. . bukak mata tu luas2. . biar smpai terkeluar bijik mata tue. . haha

Sila pastikan follower anda bawah 500
 Follow genk [terpulang, lebih baik follow ]
 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
 Letak banner di atas dan linkkan ke entri genk
 Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri genk
 Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang


p/s : sape2 yang da ade follower da lebiyh 500 jangan ngade2 nak join. . haha. . ok lha. bye 

32 orang duk membebel:

c genk bah ne said...

ok..follower anda mmg tak samapi 500 hehehe makasi sebab join ^^

nong said...

terbang² carik² blog owrang, kapal rosak jatuh singgah kejap kat blog ni..nice to meet ya..follow oredi.. ^_^

far_east said...

pin pin....saya mencukupkan 500 pengikut manja....caiyok caiyok!!!

azam said...

alaa......lebih sikit je...xpe siapa² sudi join la saya

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, sudah 500 pun..tahniah2.. ^^

noor badriah said...

assalamualaikum ^^

datang dari segmen yang sama..
dah follow awak =)
kalau rajin singgah blog saya pulak taw.

masz86 said...

Salam... singgah sini dr segmen yg sama... n follow awk..

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

follow u...
dari segmen yang sama ^^,

ciwty sajjeh said...

hey .saya dari segmen yang sama..
jom terjah blog green :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html

Cik Eykaa said...

salam pekenalan :') eykaa dr segmen yg same jgk :')

❀ ERAH ❀ said...

salam kenal..(✿◠‿◠)
datang dari segmen yang sama...
singgah dan follow sini...

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

KiMiE said...

Terjah dari segmen sama~ :)

yusuflaili said...

salam;
hello..dari segmen yg sama..saya siap follow.
http://yotokuu.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Polskahackrew said...

Singgah dari segmen yang sama..jom folow memolow..saya folow sini..('',)

http://blogger-blog-tutorial.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html



Blogger Blog Tutorial

kyra veronica said...

dari segmen yg sama jgk.....kalau sudi singgah n follow la yee..tq:)

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

huda raihana said...

hai , dari segmen yang sama . salam singgah :)

cek-tintan said...

hai hai..tintan dri segmen yg sama..singgah sini smbil memollow =)

http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

yat sadri said...

jalan-jalan bersama mama,
yat datang dari segmen yang sama..

tanam cili dipinggir paya,
jemput lawat blog saya..

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

selamat membaca ^^,V

oh! ya.. gudluck spm..

Ca'Oi_Bartowski said...

Jom Singgah

http://takbest.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-100plus-infinity-challenge.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-lagi-khas-untuk-bloggers.html

Yusri Aldi said...

dari segmen yg sama, follow you, follow me back.

http://yusrialdi.blogspot.com/

Wanaa Nana said...

follow and visit from the same segmen.. feel free to visit me back. :)

sarah cika's said...

http://sarahcika.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html


Follow balik ok.? Jum ke sarah punya byee!

Fatin Shahira said...

foolow cini...
sb join contest yang same :D

fierul said...

datang dari segmen yang sama . jemput singgah blog sya

QasehSuci said...

salam kenal...follow awk! Maaf lambat singgah...heheh Qaseh BZ...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/11/genk-pencarian-blog-follower-bawah-500.html

super d0uble F :) said...

dtg melawat sini dari segmen genk ;)

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

teratak hati said...

singgah dri segmen same,dh follow sini dri segmen sblm ni,jmput singgah ye:

http://suterasyifa.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

muhd fadhil said...

dari segmen yang sama ^^

http://papadel.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini..blogwalking, nak join...tak cukup syarat pulak..P, nak kenal-kenal banyak bloggers lagi..Eza datang dari blog si Genk :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Fir Marlyn said...

singgah n follow sini dari segmen yg sama.

jom singgah sini :http://heymarlin.blogspot.com/

Syakila Mazlan said...

Singgah and follow dari sedgmen yg sama :) good luck for spm.

http://miszcrazy17.blogspot.com/

afifah said...

salam...singgah dr entry yg sma..jom dtg n lepak blog fifah lak..

http://aliasafifah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora