Tutorial Tekan Banner Terus Ke Link

Views

hai korank. . haaaa.. sekarang manja nak kongsi cikit ilmu yang manja baru dapat dari si genk nie. . korank tau tak ape maksud manja buad tajuk camtu tu? sebenar nya manja pon ta tau jugak sal nieyh sebelom nieyh tapi disebabkan sikap manja yang suka gyler2 tanya menanya nieyh so manja dapat lha ilmu. . kata orang malu bertanya sesat jalan. .tapi dalam konteks nieyh. . malu bertanya tak tau apa2. . hahaha. . betol ker istilah tue?? hihihi. . 
.
.
.
.
.
dah3. . meyh nak gtau ckit macam mana. . camnie haaa. . korank copy dlue banner yang korank nak letak dalam entry korank 2. . contoh nyer. . tengok kat bawah nieyh. . nor pilih banner yang nie sebab . . suka aty nor lha. . hehe. . 


lepas tu korank highlight kan banner kat atas nie. . . biar sampai jadi cam kat bawah nie. . 


haaa. . bile dye da jadi biru camni. . korank tengok cini pulak. . 

(klik untuk tumbesaran gambar)

korank nampak kan dye ada tulis LINK .. kan? haaa. . dalam masa yang sama korang highlight banner tue. . korang pon tekan lha link. . dan masukkan je link untuk terus ke contest banner 2. . faham x? kalau tak faham korank tanya lha saya ok?

da baca tue arap komen lha yerp. . arap2 tuto saya nie berguna bagi blogger-blogger yang ta tau pasal nieyh . 


SELAMAT MENCUBA!!!

1 orang duk membebel:

*Arr said...

thanks for the knowledge sharing ^^ follow your blog :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora