AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Views
Santai Bersama BEN ASHAARI

Sebab Kenapa Korank Harus Singgah Blog Saya : 

  • Saya banyak BW dan join segmen@contest. . so. . korank pon dengan mudah dapat join sekali segmen@contest tu. . 
  • Saya seorang yang suka akan pink. . dan insyaallah korank akan tenang bila terjah blog saya nieyh. .
  • Saya seorang yang bukan senang berputus asa dan saya adalah seorang gadis yang senang untuk menerima kritikan daripada orang. . so. . kalau ada apa-apa yang tak kena dengan blog saya nieyh. . juz komen kat entry saya yang nieyh. . klik sini untuk komen pasal blog saya nieyh. . maklum lha. . saya budak baru dalam dunia blog. . sila tunjuk ajar eq. .
kalau nak join klik sini 

17 orang duk membebel:

fieda said...

datang dari segmen yg sama...salam kenal...follow u...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

i'm fateehaa said...

hai. dtg dari segmen abg ben. jom terjah sini.

http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html

Tihara said...

salam...

datang dari segmen yg sama...

nice blog... sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY JUM :)

c genk bah ne said...

genk??biar betul??tak percaya pula ^^

farisya risya said...

dari segment yg same..:)n follow u
http://wwwfarisya.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

Nafisah Ruslan said...

salam kenal ^^

Nafisah Ruslan said...

salam kenal ^^

gadis melayu said...

blog atia pown pink jugak..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

aima mazlan said...

aima dari segmen same...
dah follow sini jgk tau
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html

miss aty said...

hai2..kitew dari segmen abg ben =D

http://missaty.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

salam perkenalan~

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you.. ^^

Arm'z said...

Dtg buat kacau dri blog Abg.Ben.. Jom buat kecoh kat blog sya...

nurul nabila bt medan said...

hye..
dtg dri segmen sama =)

Eza Boom Boom :) said...

Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Cik Akmal said...

hi..dari segmen yg sama.. salam perkenalan..

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora