Tutorial Delete Blog

Views
hari tu. . ada kawan manja nama dye am. . dye ade blog. . tapi tibe-tibe satu ary tu dye tanya manja camni. . 

am : nor tau x camner cara nak padam blog??
manja : xtau lha. .kenapa?
am : am na padam blog r. . da naek serabut. . 

ok2.. sekarang nor da tau camner cara na padam blog. . tapi harap sangad awak jangan lha padam blog awak tue. .awak tau x penad2 saya buadkan untuk awak. . pastu senang-senang je awak nak padam?? ta kecian at saya ker?? hah !!

k lha. . buad bloggers2 yang rase da muak dengan blog. . nie manja na ajar cara korank na padam blog. . 

1. Pergi ke dashboard > Setting >
2. pastu korank akan nampak gambar macam kat bawah nieyh. . 



(klik untuk tumbesaran gambar)

3. Pastu nampak kan apa yang manja hitamkan tu. . haa. . tekan situ then blog korank akan terpadam. . senang kan. . 

1 orang duk membebel:

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work,
sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / dress online malaysia. have a nice day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora