Budak Lelaki Sebelah Pintu : Hensem x???

Views

nie satu lagi hasil kerja manja yang tak seberapa. hehe. . hensem x?? tuan nyer nsem gyler tapi bile manja da make over sikit ke nseman dye berkurang. . hehe.  .takpe lha. . saje2 je nieyh sebab bosan. . lagipon manja mmg admire gyler at mamat nie sbb dye matang n manja memang suka dengan blog dye. . jom serbu blog dye. . klik sini ok?? 

p/s: hasil kerja nie manja juz guna microsoft office excel ok?bkn adobe photoshope. . sbb adobe takleyh nak install. . so pkai excel ajer. . same jugak dgn pix abg ben n cik lyssa yg manja dah buat tu. . 

5 orang duk membebel:

Hizami Rahim said...

:')

Misz Azney said...
This comment has been removed by the author.
Lyana M said...

hebatnye kak manja.
gne excel pun bole buat kartun.
sy ni harap je ade photoshop.
hampeh ape pun ta reti gune.
icon photoshop tu dok jadi perhiasan je la kat dekstop.
:)

Misz Azney said...

xde r adeq. .nie pon akak cube je. . bkn niat nak mnghodohkn pix org. .hehe. . mjur gak owner nyer xmrah. .

ila said...

kite nk jugakkk.
(mke x tw mlu)haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora