SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

Views
MOHD NASER.com

Assalamualaikum. . . hai korank . .nor in the blog world !! hahaha. . . macam2 aq nieyh. .nie aq ade tertengok satu segmen nieyh. . memang aq tertarik lha jugak nan segmen nieyh. . segmen nieyh memang cantik,menarik,abg naser yang tembam !! hehehe. . gurau jerp. . kan aq da cakap yang aq nieyh SEGMEN'S QUEEN !! huhu. . aq join segmen nieyh bukan ape. . juz na tingkatkan trafik blog aq. . n aq nak jugak tengok ape komen korank tentang blog aq nieyh. . ape yang tak kena ker. . cara aq buad entry nie ta betoll ker. . atau. . bahase yang aq gunakan nie ta mesra ker. . kan?? mana lha tau. . rambut jer sama itam tapi aty ?? arrgghh ~ lu pkir lha sendiri. . hehehe . . ayat nabil tue. . . .

ok. . dah3. . cukup setakat nie aq melawak. . sekarang aq na gtau korank tentang syarat-syarat na masuk segmen nieyh. . antara nya ialah. . 

Copy dan paste gambar header baru abang naser dan linkkan ke post ini ini

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

3. Tulislah kata-kata aluan yang korang rasa nak tulis.

4. Publish dan letakkan url entry korang tu kat ruang komen.

Itu je. abang naser nak buka kejap je. Segmen ni akan ditutup pada 11hb Oktober 2011
(Jam 11.00 malam).

sebelom aq tutup entry aq kali nieyh aq na gtau amaran cikit nieyh. .nah !! bace kat bawah :

Amaran : Segmen ini dibuat untuk bantu korang improvekan blog korang. Bukan nak menjatuhkan atau merendah-rendahkan blog korang. Kalau korang rasa tak mampu nak terima teguran, sila jangan join.


soo. . kalau korank na join. . korank mestilah berani macam aq nieyh n sanggup terima teguran dari orang laen sama ada ianya positif or negatif. . ok? dadaaaa sumer. .  .

35 orang duk membebel:

NasZ said...

thanx sudi join. nak komen, blog ni dah ok dah. loading pun laju dan senang nak explore. bg saya dah ok sebab saya ni jenis suka yang simple je. hehe.

MOHD NASER.com

Princess Azne said...

ok2. . terima kaseh atas komen abang. .

Yatie Awang said...

akak pun datang dr segmen yang sama, blog ni akak suka londingnya laju, warna pun santik, yang lain tu, biar orang lain lak yang kritik eheh

Princess Azne said...

kak yatie. . thanx coz komen. . kalau ada pape yang ta eloks ckap jela k. .

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri ase dh ok dh blog awk.. simple dan cantik...

Polskahackrew said...

Blog awak ok...cuma..banner,code banner ngan facebook badge tu kalo di "center" kan nampak kemas sikit..

Polskahackrew |
SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

Princess Azne said...

Polskahackrew :2 lha. . sy pon ta tau camner cara na centerkn kod banner nan yg pesbuk punyer 2. . leyh ajar x?

anamizu said...

salam..
cik ana dtg..
blog nor dah ok..
cume lg ok kalo :
-buat pop up komen
-buang yg "slmt dtg..
syg awak ketad-ketad"

tu je kot pd pndpt
cik ana..yg len ok je ;)



luv,
cik ana

Opieneon said...

blog ni kemas, dan agak cute

✿Cik Suer✿ said...

belog ni ok da.. loading ok.. tp kan xperlu la kot yg slmt dtg 2.. ngee :)

eyryn said...

dear, ryn datang dari segmen incik NASZ :)
nk kritik ? hehe..
rasenye tak de ape sangat...
juz, love jatuh2 tue tak payh laa..hehe..
nampak semak nanti :)
sory yerr !

Princess Azne said...

anamizu :hehehe. . da buad pop up window tp ntah lha jd ker x. . yang selamat datang 2 memang da lame na buang tapi ta jumpe lagi tuto yg bleyh ajarkn cara buang bnda nieyh. . hehe. .

Princess Azne said...

Opieneon :thanx atas pujian tue. .

Princess Azne said...

✿Cik Suer✿ : mmg na buang tapi ta pandai lha

Princess Azne said...

eyryn : ok dear. .xpe ~ semua kritikan kawan2 blogger akan saya pandang positif. .jgn bimbang lha. .lagypon saya perlukan tnjuk ajar drpd blogger2 yang berpengalaman dlm dunia blog nieyh. .sbb nyer blog sy nie baru dilahirkan pada 21 september 2011. . baru sangad2 lagi. . ta reti sgt bab2 blog nieyh

Eza Boom Boom :) said...

Ini pendapat ikhlas eza ekk...
Eza rasa love mcam hujan turun tu tak perlu kot.. Lagi satu yang alert selamat datang tu..tak perlu jugak kot.. yang lain ok, sedap mata memandang.. :)

Jempot ke blog Eza jugak key…Kritik je apa yang patut, eza akan pertimbangkan apa yang kritikan-kritik korang..Hehe. I welcome u to come to my land at http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Kalau suka blog Eza, follow la sekali yea.. Toche-Toche.

khatgrafik said...

Salam Azne,
KG dah buat tutor nak buang Welcome Note tu. Kalau boleh atau tak boleh buang nanti tinggal komen ye.

http://khatgrafik.blogspot.com/2011/10/cara-buang-pop-up-message-blogspot.html

Princess Azne said...

khatgrafik : ok tengs coz bg tuto. . t sy try buad. . lw jdik sy komen r at entry awk

Ahmad Haziq Azlan said...

loading laju, maknanya ringan la tu.
ok, simple takde masalah.
cuma tak buat hati kat bahagian komen ni.
terpaksa scroll ke bawah sampai habis baru jumpa link nak tinggalkan komen.





spm dah dekat kan. harap lebih tumpukan kepada pelajaran, jangan terleka sangan dengan internet semua ni. jangan biasakan sangat dengan bahasa pasar @ SmS, takut² terpengaruh lalu menyebabkan kesalahan dalam BM. Pastikan anda mendapat a+ dalam BM nanti. saya mendoakan kejayaan awak. Dapat result SPM ok, kemudian sambung asasi atau matrikulasi, 2 tahun lagi boleh la jumpa saya di utm.


selamat maju jaya

CIK MAY said...

ok.cume mcm byk sgt bling2..hihihi....=p

KiMiE said...

Pink dan cantik :) Dan loading page pun ringan.. singgah,terjah dan follow kamu :)

Princess Azne said...

ahmad haziq azlan : tenkiu ats nasihat. . doakan kejayan sy lm spm nanti eq? hehehe. . t sy smbung blaja bleyh kte jmpe. . hehehe

cik yana said...

simple and sweet .. ladies & pink gitu :)

sy pon dr segmen yg sme .. blog ta terlalu padat .
silasinggahdiblogcikyanajugaye.wink3

fiezah91 said...

hye. datang dari segmen nasz. hehe.. blog ni ok. loading pun ok. kemas. cuma cara menaip entri tu guna la bahasa yag betul ye. susah pulak nak baca dan faham. kalau boleh jangan la tulis aq=aku takut nanti terikut dalam exam pulak. nak baca pun susah nak faham dik :)

Princess Azne said...

hehehe. . ok2. . sy akn cube baiki bahasa entry sy tu. . thanx coz komen

sarah cika's said...

haii, saya dari segmen ni, datg utuk comment hihi,

kalau boleh buag la facebook badge sbb dah ada flot botton facebok, lagi satu sidebar kurang kemas sila kemas kn ok, :D

Princess Azne said...

sarah cika's : thanx coz komen. . hehe. . sy da buang. . tengs coz komen

c genk bah ne said...

apa yg genk tgk,semuanya dah ok..

anywy good luck spm ^^

JOM DATANG BLOG GENK

keri ikhwan said...

salam, bg saya da ok da... cuma ayat kt post title tu susah sket nak baca sebab warna ayat tu tenggelam ngan warna background... cer try warna len...
yg len xde masalah, blog ni comel

nurul nabila bt medan said...

hye dear !
nabila dtg dri segmen sama..sowi lambat dtg,buzy ckit..
komen nabila psl blog ni , rase nye dh oke , yg utk code banner tu,lg cantek kalau di center kan..
oke , tu je..=)

Nisa Greennnpanda said...

wah.. blog yg cute!! btul2.. kalo centerkn code banner, dh perfect dh.. ^_^

jumput komen gak:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

PeRmAtA bIrU said...

blog nih dah ok..:)

era kecik said...

era singgah ke blog yang comel nie :)

blog nie dah ok,, tapi kalau boleh, widget follower tu awak letaklah kat sidebar (bahagiaan tepi) sebab,, ia akan melambatkan loading blog..

pada pendapat era lah.. he he he :)

nadiyahashim said...

blog ni comey mcm tuannye..:)

Nur Najwa said...

dari segmen yg sama :)

blog azne mcm princess , cute..tp tulisan kat sidebar susah nak baca. maybe terlalu colourful :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora