SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku !

Views

hari nie nak join segmen lisa si gurlz glamour nie. . sape nak join klik banner k. . 


antara blog yang manja syuker gyler ialah :


budak lelaki sebelah pintu
saya suka dengan cara penulisan dalam entry die nieyh. . bile bace je entry2 dye. . manja mesti gelak sorang2. . bezz gyler tau x?


fizgraphic
blog fiz nie manja suka sebab dye banyak gyler buat tuto dan dye suka bagi freebies dekat rakan2 blogger. . da lha comel-comel freebies yang dye buat tu. . manja nak buat tapi tak reti. . so mintak ngan dye jela. . hehe. 


Apik Pehe
blog apik lak adalah blog yang menenangkan manja. . manja suka jelajah blog dye sebab blog dye kemas n tersusun jer. . mimpi jugak nak ade template blog macam dye. . tapi . manja tak tau. . 


ok lha. . jom singgah blog dyeorang. . 

6 orang duk membebel:

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama ^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Syieda_Joy™ said...

syieda datang dari blog lyssa..^_^ folo sekali. jom folo blog syieda =.=

jom ke blog syieda.. http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

cik gayah said...

287 done follow u dear...nice blog...

Hizami Rahim said...

thanks. ;)

Lyana M said...

follow sini dr blog lyssasecret. slmt ptg. :D

http://i-love-the-way-i-am.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora