BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Views
image

manja nak join segmen nieyh. . haaaa. . kalau nak join sekali klik banner comel nie eq. . ok??
sebelom nak join segmen nie kena lha jawab dulu soalan yang diberikan. . huhu. . 
Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET?? 
hurm. . ape eq? manja tengok ape yang same ialah due2 blog nie terkenal n ramai yang suka dengan dua blog nieyh. . maklum lha. . due2 blog banyak bagi info berguna untuk blogger2 lain. . kan?? sape satuju? angkat telinga korank. . . hahaha. . ok2. . da lha tu. . jom join same eq. . 

10 orang duk membebel:

Cik Kamoo said...

Singgah sini dear dr Blog Ben. Salam kenal and happy blogging!!

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Mizfantagiro said...

dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Arra Ahmad said...

singgah juga..:)

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Arol Mubin said...

Eh, macam dah pernah terjah jek blog nie! Takpe, terjah lagi. :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

cx's said...

cx was here to visit u. hye :)

wanie wonek said...

singgah sini cik manje

mursyid diey said...

salam kenal..jom terjah blog..walaupun x sempat nak join..huhu..masuk sajer...

http://dzuandiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora