Sape Nak Kenakan Aku Nieyh !!!!!!!??

Views
Assalamualaikum. . 

Korank. . . nampak tak tajuk tuh???tajuk otuh menunjukkan betapa bengang dan rase bangang nyerrr diriku ini diperbodohkan !!!!! grrr. . . nak tau sebab ape??korank usha lha kat bawah saya malas nak cerita panjang lebar sebab xde mood !!

(binatang ape social media week tuh??sumpah xtau weehh)

las-las aku masuk url tuh,aku pon lupe kat mana aku jumpa,then usha semua kategori yang ade. . .pastu aku nampak URL BLOG aku dekat BEST AUTO BLOG!!!!


korank nampak x yang semua blog lain ade sebut pasal auto-auto tuh. . tuh melambangkan blog tuh pasal kenderaan,kereta or whateva lha. . . yang penting sekarang nieyh,blog aku hanya pasal PERSONAL,AKU JOIN SEGMEN,GA,CONTEST !!! n aku buad blog bukan untuk meraih undian orang !!! aku buad blog hanya untuk suka-suka selain tambah pendapatan. . yang aku HAIRAN BIN AJAIB tuh,sape yang memandai masukkan blog aku dalam benda tuh???sape-sape boleyh bantu saya x?macam mana nak padam balik blog saya daripada social media week tuh !!???SAYA XNAK JOIN LERRR !!!!

P/S : HATI AKU MEMBARA SEBAB MARAH !!!!SAPE YANG NAK KENAKAN AKU NIEYH !! CEPAT MINTAK MAAF !!!!

4 orang duk membebel:

Miss Nadya said...

ermm..xpaham apa tah...sorry dik..

BiQa HatmiN said...

tertarik plak dgn tajuk post tu. hahaha.dah ramai member kena mcm ni kdg2 kawan2 sengaja nak letak blog kita kat worst blog..tapi yang bestnye traffic naik la... chill ok...hehehe... eh lupa.. first time kat sini, sy follow skali la.. :) itupun tgk pencalonan kat social emdia week tu..

Yuyu Ashari said...

ala cyannye.
tu lau x silap tu award tuh, xley delete asenye.

BTW~ yuyu blogwalking skali nih. :)

nurmujahidah said...

cam competition gitu,, sape-sape blogger pun boleh join :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora