BLIN.GD bagi duet lagi MUDAH dari CHURP-CHURP???

Views
Assalamualaikum. . .
Peace Yawr !!! (^_^)

Hai korank. . . haaa. . .sekarang nieyh makin kecoih dengan BLIN.GD. . .benda nieyh lagi mudah nak dapat duet. . . huhu. . serius. . sebab die kire RM0.30 per unique visit. . makna nyerr,semua orang yang masuk link iklan BLIN.GD kita tuh,earnings kita akan meningkat secara mendadak !!! kalau churp2 lain plak. . sebab orang yang nak klik iklan churp2 kita tu mesti ade jugak acc churp2 kalau x,earnings tak naeq. . . tapi nieyh laen. . . ok2. . buad sape2 yang tak tahu lagi. . boleyh klik link dibawah untuk join. . 

BLIN.GD

tolong klik
SINI & SINI

ok. . .ini earnings saya yang baru sahaja buad 18jam yang lepas. . .

 

(belum 24jam dah banyak nieyh. . bayangkan lha. . )

kepada korank yang ade fan page tuh bezz lha kan. . .mesty ramai jer yang nak klik kan iklan2 korank. . ok lha. . tolong bace syarat2 nak join BLIN.GD nie okeyh. . 



9 orang duk membebel:

reza al-razi said...

wahhh.. tu baru setengah hari.. masyuk2..

Cik Kira said...

nor , cmne nk share ?? cuba ajr ?

Feyy the strokes said...

hahaha best gak tuu :) nak jugak la join bende ni tq~

Misz Azney said...

@reza al-razi haaa. . .tu lha psl kn. . .mmg masyuukk lha klau pndai share

Misz Azney said...

@Cik Kira juz join sign in with fesbuk,then isi smua bnde yg dye mnx dkt profile,pastu klik share dkt slh stu iklan yg ade. . then scroll down skit cri url dye . .n share lha kt blog ker,fb ke,fanpage or twitter

Misz Azney said...

@Feyy the strokes join jela. . .smua org boleyh join aslkn prcaye je

missYana said...

boleh cyer ker nier?..mcmner diorg cashout ea..dgn cek ker?..yana try buat bru 2 jam dah dpt rm4..

Cik Kira said...

untung sangad bende ni . tapi cmne nk cash out ekk ???

missYana said...

dia cashout pakai bank kan?..semua bank boleh ker?..reply at my email
lee.sandra123@yahoo.com nak tanya lagi pasal blin.gd nier/..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora