Rindu Nak Blogging

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

Hai korank. . . .Ya allah. . betapa lame nyerr nor tak buad entry kan. . .maklum lha. .sebokk jer memanjang. sekarang nieyh nor kerja soo bz lha sikit. .rinduuuuuu sangat2 kat kawan2 blog nor nieyh .


Lagi satu nor terima tempahan felt craft daripada orang soo kena buad lha. . untuk tambah pendapatan jugak kan. . bercakap pasal tambah pendapatan kan,kenapa earnings nor dah lame gylerr tak bergerak??sedangkan ade yang klik iklan nor tuh. . antara nyer apit@fiz graphics,adie mujahid,malik amirul n kawan2 fb nor yang lain. . . tapi kenapa earnings masih jugak tak meningkat erq? ker antara sebab nyer nor dah lame tak update blog soo earnings tak meningkat???camtu ker?seseorang tolong bantu nor. . tolong klik 
SINI
k baii. . .

I LOVE UOLZZZZ

2 orang duk membebel:

Jay said...

Dah klik bnyak kali dah utk nor..:)..rindu sesangat kat nor..:P

amir aizat said...

rindu jugak nk blogging, huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora