Felt Cake Hasil Kerja Keras Manja~YUMMY!!!~

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

hai korank semua. . .rase nyerr da lame manja tak hupdate blog nieyh. . rase malas dah nak berblog. . rase dah naek jemu. . bosan. . sebab duk mengadap netbook jer. . .lagipon,ade sesetengah yang tak suka ngan blog manja nieyh. . sooo. . ade manja kesahh?(kasar nampak??) . .alaaa. .kalau ade yang tak suka pon manja tak kesaa lha. . .kita dalam dunia blog nieyh biasa lettuw ada pasang surut nyerr. . bukan selalu kita kat atas n bukan selalu kita ada kat bawah okeyh. . .okeyh lha. . .semalam manja memang nekad nak buad satu kraftangan nieyh. . .memang nieyh hasil 100% jahitan tangan manja okeyh. . alaaa. . mak tukang jahit ofcoz lha anak pon ikut suka menjahit jugak. .kih3. . . (kemana tumpah nyerr kuah kalau bukan ke lantai. . aikk??) hehehehe. . . ok2. . nak tengok tak??nah . . amek lha tengok. . .




haaa. . .sedap x,sedap x??hehehe. . nieyh lha felt craft yang manja hasilkan untuk jual dekat korank. . kalau nak,korank contact je fb manja okeyh. . .


p/s : korank boleyh tempah ikut design yang korank nak n warna kek yang korank nak. . nieyh sesuai untuk letak barang. . kalau nak yang xnak letak barang pon boleyh. . felt cake nieyh akan tertutup dengan rapi nyerr nanti. .ok lha. . .pape pon.. mintak tolong sebar2 kan berita nieyh okeyh. . .hehe. . .

2 orang duk membebel:

Cik Kira said...

wahh . comel2 . ingatkan dah kek betol dah .

Arol Mubin said...

Rajinnya buat felt craft! Cantik. Cuti sekolah 5 bulan nie, boleh buat duit poket erk. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora