Berbulan-Bulan Manja Tunggu Tapi Sekarang Baru Lengkap!!??

Views

Peace Yawr !!! (^_^)

Haaaa. . .nie fes time manja buad tajuk entry panjang gylerr vavi camtuh. . haha. . korank tau x ape maksud manja tuh. . huhuhuhu. . .korank nak tahu ke x??kalau nak tahu korank kena bace entry nieyh sampai habess ok. . sebab manja ade banyak sangat pertanyaan pasal entry manja kali nieyh(waahh. . manja punyer entry tapi manja yang banyak songeh) hehehe. . cube tengok gambar kat bawah nieyh. . 


nampak kan??haa.. setelah berbulan-bulan manja tunggu mission dye untuk lengkap akhir nyerrr. . haha. . ok2. . kan mission dah lengkap nieyh kan. . korank usha dulu soalan2 manja kat korank nieyh . 
  • macam mane cara nak share iklan2 says.my nieyh??
  • kalau churp2 kite kena SAVE dulu iklan tuh,tapi says.my nieyh ade x button untuk SAVE??(perlu save ker?)
  • macam mane nak tau iklan mane yang perlu kita share kan??
p/s : mintak tolong jawab boleyh x??

3 orang duk membebel:

Ku Azhar said...

hehehe xtau..xpernah gna :)

Hafizzi Aziz said...

apit dah buat tuto yg semalam..ada apit ceta sekali cara share iklan..

Arol Mubin said...

Mission Arol tak complete2 lagi! Haha. Dah tahu belum cara2 nak share tue semua? Kalau belum, Arol boleh ajarkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora