Sayang Sangat2 Dekat CHURP-CHURP

Views
Assalamualaikum
14.03.2012/6.30 petang

Hai semua. . peace (^_^)v. . hey semua. . jom baca entri mizs yang tak berapa mantap nieyh. . hehe. . semalam mizs ada buad entri tak puas hati dengan churp-churp sebab earnings dah lame gyler tak bergerak. . kan2?cube tengok kat bawah. . baru semalam merungut hari nieyh terus bergerak earnings nyer. . hehe

 
Semalam




Hari Ini

memang lha tak banyak kan,tapi alhamdulillah lha bergerak jugak akhir nya earnings mizs nieyh. . sape nak mizs tolong dye dengan klik iklan2 dye,meyh sini komen kat entry ini. . tapi korank kena lha jujur dengan mizs. . tak baik menipu tau,BERDOSA !! TUHAN MARAH. . ok. . .sape baik hati korank klik semua iklan2 mizs yang ada kat bawah nieyh. . pastu komen kat entri ini dan mizs akan segera pergi ke blog korank dan klik iklan2 yang ada kat blog korank pulak. . .

Magnum
NEFHunger
CelcomLGPrada
PetronasF1SpeedOfSound

p/s : CARA JOIN CHURP-CHURP DISINI & CARA PENGIKLANAN IKLAN CHURP-CHURP

11 orang duk membebel:

Nabila Medan said...

untungnya..dah boleh cash out tuh!! boleh belanja kan kan? hewhew.

p/s : klik sekali :)

cik abbit said...

datang jempot join my 1st GA

Misz Azney said...

@Nabila Medan otw g blog adeq nieyh haaa

Misz Azney said...

@cik abbit thanx sbb jmput,nnti sy join yer

Maliha ♥ said...

untunglah beratus ratus. den punyer se sen pon takde :(

chea said...

wah,banyaknya..kita sikit jer..klik iklan kita eh..chea94.blogspot.com

AkmaDanira said...

wahh best lahh :D

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

nak minta awk klik kite punye gak..:]
*tak malu..

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/

lady sempoy said...

awk,,sy da klik semua link tu..tolong klik sy pulak..(pegi blog sy,then sebelah kanan ade gnbar cartoon pengang bunga..tolong klik kt citu yek)

lady sempoy said...

lepas klik ,bgtau kt chat box sy tau..(tlg jujur,jgn tipu nt tuhan marah..hehe)

lady sempoy said...

ala..dkt tepi knan blog tu kn ade cortoon pengang bunga..klik je kt situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora