Churp-Churp Tukar Wajah Lagi Ker??Hadoyaaii

Views
Assalamualaikum

hai semua,entry malas + bengang nieyh haa. . .churp-churp bertukar wajah lagi. . betol ker??tengok saya punye nieyh haa. . 


ke wajah churp-churp saya je yang bertukar?ntah lha. . kalau korank pon jadik camnieyh tolong komen  kat entry nieyh boleyh x?tengah fenin nieyh haa. . .link iklan nak invite orang join pon xde hari nieyh,maybe sebab iklan yang dorang bagi dah banyak sebab tu dorang potong iklan invite tu kot. . ntah r no komen. . 

btw tolong klik semua iklan churp-churp yang ada di sidebar blog nieyh boleyh x?tiada paksaan jika xmau oke. . .

3 orang duk membebel:

Miss Nadya said...

lama tak masuk blog ni..huhu...churp churp upgrade lettew..

yana yani said...

wah smer lah kiter..terkejut juga masa msuk web churpchurp..pening..yang help ticket tuh entah ada kat mna..nanty nak minta bantuan churpchurp.tak boleh..

shiema sufian said...

Shiema dah like (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora