Pemenang GA Mizs

Views
Assalamualaikum

Hai korank. . seperti yang korank sedia maklum,GA nieyh tamat pada 25.03.2012 kan?kan3??hehehe. . .mizs da malas nak handle GA nieyh sebab mizs nak buat satu contest yang boleh dikatakan ohsem lha jugak kan. . .hehehe,nanti bila mizs dah buad mizs update entry yer . sabar tau. . .ok2. .cube klik sini jup. . .haaa,nampak ape yang kluar?kalau nampak bagus ok. . k lha,sekarang mizs nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join GA mizs yang tak seberapa nieyh. . . 

>senarai peserta<
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pemenang pertama
* bantal couple
*keychain garfield saiz besar

pemenang kedua
* bantal couple
*keychain garfield saiz kecik

pemenang ketiga
* keychain freebies apit
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pemenang pertama


pemenang kedua
 

pemenang ketiga

pemenang sila pm mizs nama penuh,pemenang tempat keberapa,alamat dan juga nombor telefon. . pm mizs di facebook mizs yer

p/s : terima kasih sebab sudi join yer,nanti mizs bagi hadiah gempak lagi yer. . nanti jangan lupa join tau 

2 orang duk membebel:

AkmaDanira said...

Wahhhhh tak sangka terpilih >.<
mcm tak percaya , dua tiga kali tengok no blog ..
Alhamdulillah ..
Thanks misz :)

Nadiah said...

sape sebenarnya ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora