Tempat mana Mizs Akan Sambung Study??

Views

Assalamualaikum

Hai semua warga bloggers. . sihat ke x? sory lha yer. . mizs da lame gyler tak update blog. . .tak tahu lha nak update ape,sebab mizs bukannya bloggers macam LYSSA FAIZUREEN, ABG BEN ASHAARI, YUYU ZULAIKHA, IQBALZACK n bloggers femes yang lain tuh. . .sekarang nie nak sambung blja lagi lha banya tak update. . tapi mizs ucapkan jutaan terima kasih kepada FOLLOWERS mizs sebab still follow blog berhabuk nieyh .. paling last post mizs di "publish" kan pon 5 mei 2012. . .huhu,sekarang ni da 23 mei 2012,lame kan. . alaa biaso lettuw. .. 


okeyh. . .sekarang nie mizs nak share lha sikit tempat belajar mizs kat mana,nak tau tak??alaaa. . nah. . .

logo


shantekk tak??

hehehe,tapi sayang. . mak x bagi g sana sebab jaoh sangat,hadoyaaii. . baru je ingat nak jumpa ngan awok2 PAVI,kih3. . .takde r.. ni haaa tempat sebenar mizs nak sambung blja,konform lha korank tak tau tempat nieyh kat mana. . nama tempat tuh TERENGGANU ADVANCED TECHNICAL INSTITUTE UNIVERSITY COLLEGE (amekkau,panjang nak mampos nama nyer haa) @ TATIUC (nama singkatan). Dah nama pon tempat nie ada kat terengganu,memang lha warga KL, SG.PETANI, PERLIS, mana2 jela,tak tau kan. . .tanak cakap banyak juz nak share gambar  tempat mizs akan sambung blja.. 




tak sabar weyh nak g blja. .mizs akan amek DIPLOMA RANGKAIAN KOMPUTER di sana nanti. .mizs nak tahu suasana blaja n semua2 lha. . huhu,doakan mizs dapat blaja dengan semangat n terus majukan diri mizs. . n tolong doakan agar mizs dapat habiskan 6sem selama 3 tahun berada di TATIUC nie membuahkan hasil. . .AMIN. . . ok lha korank,terima kaseh tau sebab support blog mizs yang kuno nieyh. . 

p/s : mizs akan g daftar 4 Julai 2012,lambat lagi kan. . hehe

2 orang duk membebel:

sis92 said...

tak kisah kt mana pun blaja jnji niat dan sungguh2 insyaallah semua baik2 saja ;)

Yura said...

Saye doakan akak ! doakan saye ye utk spm ni! (っ◕‿◕)っ hope bole follow sini http://yuurayura.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora