Woooiiii !! Sape Follower ke 1111 aku???

Views
Assalamualaikum. . .

Hai korank. . .hehehe. . nampak tajuk yang tak berapa nak sopan kat atas tuh.?haha. . okeyh. . .sebenar nya nor ada buad GIVEAWAY sikit sebab bisnes nor da maju sikit sekarang nieyh. . alhamdulillah syukur pada ALLAH sebab bagi nor rezeki melimpah ruah. . semalam pon ada customer yang nak order pocoyo sebesar budak umur 2tahun. . tinggi 2.5 kaki. . makk aii,besar gedabak tu. . erh3,korank tak kenal ke dengan pocoyo tuh??nah KLIK kalau nak tau macam mana rupa bentuk pocoyo tuh. . adusshhh,manyakk susahh wooo,tapi rezeki dah datang depan mata takkan la nak tolak pulak kan?ok,sekarang bukan nak cerita bab tuh. . tapi sekarang nieyh nak citer pasal FOLLOWER manja yang kiut miut nieyh haa. . .nak tahu sape?jom usha blog dye. . .


*pomot sikit follower kesayangan aku nieyh haa. . .yang lain pon sayang jugak,tapi nie spesel punyer tau. . kih3. . .jom g follow blog dye pulak. . 

nor memang sedih lha sebab tak sempat nak snap gambar follower ke 1111 nieyh haaa. . .dah lha follower 1111 bukak dashboard tadi nah amekk kau. . ade jugak komen yang tak diapprove lagi sebanyak 11 komen. . alaaa,memang lha sikit kan. . tapi nombor nieyh memang cukup lawa lha. . .issshhh,tak percaya ke?nah tengok bukti dibawah yer . .


*amacam??lawa kan nombor tuh?tapi tu lha tak sempat nak snap gambar nyer. . .wakakakaka. . .

ok lha setakat nie dah lha yer entry buat kali nieyh. . bubye semua. . .seee yaaa

1 orang duk membebel:

Cik Angah Humaira said...

assalamualaikum,follower 1111 memunculkan diri,hehehe,segan nak letak pic kat blog,thanks sudi terjah blog sy yg simple,bestnye ade org syg,senyum sampai telinga kot masa baca entry ni,hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora