BEN ASHAARI : TIADA LAMA , TIADA BARU

Views
Assalamualaikum semua. . 
hari nieyh nor nak join satu segmen daripada blog ABG BEN !! alaa. . bloggers femes tu lha. . .nie banner nyer. . 

BEN ASHAARI
sape nak join klik banner okeyh. . 

serius nor tak tau sape yang baru buat blog nieyh. . yang nor banyak tahu ialah blog senior jer. . hehe. . xpe r,nor cube je okeyh sayang-sayangku. . .hehe

BLOG BARU

Azney Cute Craft
haha,nie blog kedua nor. . my business blog. . korank datang lha usha blog nor,macam-macam jenis keychain yang korank boleh dapat kat sana tau. . hehe. . jom usha. . 

Azim
Haaaa. . yang nie blog si azim. . nor tak tau nak cerita ape pasal blog nieyh,tapi korank jangan lupa follow blog dye tau. . .macam-macam entry dye ade cerita. . dan korank boleh belajar pasal HACKING di blog dye. . hehe. . meyh terjah. . 

Blog Jai
Yang nie bloggers daripada Sabah bah. . hehe,serius tak tau nak cerita ape

biqa
yang nie siti norsabikah hatmin. .sumpah tak tau bloggers daripada mane. . baru jer chatting dengan dye tadi. . .petang tadi dye tolong nor tau. . terima kasehh dearr. . 

Cik Pelangi
haa,ini cik pelangi. . comeyy gylerr orang nya. . dye nie dah jadi girlfrend orang dah. . hehe . nak tau sape boyfrend dye?KLIK SINI. . . 
.
.
.
.
.
.
.
.
haha,kene tipu. . minta maaf yer. . okeyh2. . KLIK SINI untuk ke blog suami beliau. . erh3,silap. . .blog boyfrend beliau. . maaf tau sebab dah tipu korank. . 

p/s : adooyaaiii. . pening jugak nak pikir dan cari blog bloggers baru nieyh. .korank usha lha eq. . 

BLOG LAMA

Hizami Rahim
wwwaaahhh. . .blogger nieyh memang hott gylerr rr,nsemm sioott. . .sumpah aq tergoda. . hehehe,korank nak tengok kehandsome man dye korank usha rr blog dye. . tapi satu jer,dye nie kan dah jadi mangsa penjenayah facebook. . .ramai sangat yang fakers yang guna pixca dye kat facebook(mentang2 hizami nieyh handsome,sampai aty ade org buat fake profile kat facebook)

Daniel Adie
yang nie kawan kepada si hizami budax HOT + hensem tuh. . .dyeorang suka sangat lha berkepit. . haha,(sorry). . daniel nie baik orang nya. .kalau korank tak kenal dye,memang rugi. .soo jangan sombonk2 tau. . pandai2 lha tegur bloggers2 nieyh. . .

Apit
dia nieyh bloggers yang paling murah hati yang nor pernah tahu lha. . .sebab nyer kan.. dye selalu bagi freebies comel-comel dekat bloggers,apit berasal daripada sungai petani kedah. . .sattt naa. . haha,tu lha bahasa yang dia pakai. . nak kenal terjah lha sendriri yer. . .

Abg Ben
Abg Ben!!! my idolll. . . abg ben nieyh tak yah nak cakap lha. . dia memang baik. . hari tu dye ada bagi nasihat dekat nor tau. . hehe,lupa nak print screen. . xpe2,korank juz usha jer blog AWESOME abg ben selaku penganjur segmen nieyh. . haha

Lyssa
Ini pulak kembar saya(hahaha. . tak habes-habes perasan kan. . okeyh,lyssa memang banyak bantu bloggers dengan tuto yang dye buad di blog comell dye tuh. . btw nor nak bagitahu something nieyh. . ade orang cakap kiteorang KEMBARR tau. . .klik link dibawah yer untuk maklumat lanjut. . 

MUKA SAMA DENGAN LYSSA??OH NOO!!

ok. . dah. . .terlalu penat hari nie dan tak larat lha nak menaip panjang-panjang.. ok bye. . 

p/s : jangan lupa follow blog MIZS AZNEY & AZNEY CUTE CRAFT

22 orang duk membebel:

Mizz ErMa said...

wah, abg ben ada segmen baru yer..

Pamie said...

singgah dari blog abg ben :)

Segmen Ben Ashaari : Tiada Lama, Tiada Baru

dak eina said...

salam perkenalan...

singgah dr blog abg BA ;)

Mr. Z dan Mis N said...

salam ziarah,....

ALL THE BEST..jom singgah blog saya

blog chegu zubir

Jom singgah SINI sama
jom buat duit dengan mudah
tiket percuma pusing2 dunia-klik sini
tiket percuma konsert AVRIL LAVIGNE 2012..klik sini

Arra Ahmad said...

singgah dari segmen sama..:)

dyla atsuya said...

hai..come from sgment abg ben..let's visit me back..=)
btw,nice header,i like it..

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan dari saya dari blog yang sama

-pak cek biola-

Lyssa Faizureen said...

Waahhh. kembar kuuuuuuuuuuuu :DD

NasZ said...

singgah dari blog abg ben.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Misz Azney said...

@Mizz ErMa a'ah. . segmne bru

Misz Azney said...

@Pamie mcm knall jerk. . hehe.

Misz Azney said...

@dak eina slm prknalan jgk, , ,otw pergi ke blog awk

Misz Azney said...

@Mr. Z dan Mis N da lme tak singgah blog chegu zubir

Misz Azney said...

@Arra Ahmad wwwwwwwwwwwwaaaahhh arra. . .

Misz Azney said...

@dyla atsuya tenkiu dear

Misz Azney said...

@Rozuan Ismail slm perkenalan jgk. .

Misz Azney said...

@Lyssa Faizureen wwwwwwaaaahh kembar ku sudaa dtg !! sumpah bangga dehh

Misz Azney said...

@NasZ oraaiitt,no hall lha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Salam.. Mak dara singgah dr segmen yg sama .. =)

Mish Apple said...

Hai, datang dari blog Uncle Ben.

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

petakbunga said...

Jom joint 1st GA petakbunga...
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
petakbunga.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora