Cashout Churp-Churp !!!

Views


Assalamualaikum. . .hai semua. . .ini adalah satu entry yang mizs baru nak update setelah 3 minggu belajar di TATIUC atau nama glamor nye TERENGGANU ADVANCE TECHNICAL INSTITUTE UNIVERSITY COLLEGE. . .xde idea sangat nak update blog sekarang nieyh sebab kepala otak ni sebok fikirkan pasal study jerk ( acecece, hahaha ). . .sekarang tengah happy sebab duit CHURP-CHURP dah masuk dalam acc. . sebenarnye dah lame masuk tapi baru sekarang ada kesempatan untuk update blog. . soo tanpa melengahkan masa lagi mai sini semua chek na tunjuk kat hampa semua naaa lagu mana cek churp-churp tuh. . (kedahh maii) hahaha. . .

(ni lha cek yang mizs terima daripada churp-churp tuh)

(ni invois dari HSBC kepada mizs)

atotototo, suka hati bukan main tau x? hehe. . kepada korang yang tak percaya yang churp-churp ni boleh buat duit poket tu terpulang lha. . .tapi bagi sape2 yang ingin mencuba boleh lha KLIK DISINI dan SELAMAT MENCUBA!!!


P/S : kalau ada yang tak faham boleh pm mizs kat FACEBOOK yer. . .pm = private message. . byeee. . SAMBIL BLOGGING SAMBIL BUAD DUIT !!!

2 orang duk membebel:

Mia Meymi said...

dah bole beli biskut raye daa..:p

Nurain Syahirah said...

Nak tanya. Ketika nak cashout out duit churp2 tu, dia ada mintak no.akaun bank. Kalau saya bagi no. akaun maybank boleh tak? Sebab cek churp2 kan dalam HSBC. Takut tak jadi..sila balas di : nurain-syahirah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora