Fuh !!! Malas Nak Blogging Daaa. . . . . .

Views
Assalamualaikum. . .

Hai semua. . .ya allah. . .dah berapa lama mizs tak hupdate blog nieyh haa??? da dekat sebulan kot,maklum lha. . terlalu sibuk lha korank. . lagipon xde idea nak update ape. . sekarang nieyh modd nak blogging pon da kurang disebabkan order customer yang berlambak,memang tak sempat lha nak update blog nieyh. . . .tapi kadang-kadang ada jugak teringat kat blog usang nieyh. . huhuhu,dah berhabuk bukan main lagi blog mizs nieyh kan. . ???

erm. . . mizs pon xtau nak update entry ape nieyh,tapi tadi mizs baru je kemaskini blog kedua mizs. . .jom lha g baca apa entry yang mizs dah buad kat sana,tu pon kalau korank sudi lha. . cube klik sini kejup. . klik erq. .sebab kat situ ada rahsia yang ohsem sangat-sangat. . harap-harap biznes mizs nanti makin maju lha. . .korank jangan lupa datang jenguk-jenguk lha blog kedua mizs tuh,kesian kat die. . .

jom baca entry2 ini. . .
fuh. . .amacam?kalau dah baca tu,ada x iman korank tergugat?ok. . xde eq?(sedih nyerr mizs) . . hehe,btw. . kalau korank nak tengok hasil kraftangan mizs,meyh lha datang kat FANPAGES ACC dan lihat lha perkembangan ACC setakat nieyh,kalau na order boleyh post jer dekat wall page ACC yer. . xpon korank boleyh contact mizs di . . . .014-8486478. . 

ok lha. . setakat nieyh je entry kali nieyh,mizs nak sambung siapkan tempahan yang tertunggak,100pcs keychain woooo. . penad beb. . .

2 orang duk membebel:

shiema sufian said...

Goodluck untuk siapkan tempahan (:

RochelMayMei said...

Saya ambik banner awk . Jum exchange banner . http://rochellesecret.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora