Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

Hai korank . hari nieyh manja nak join contest yang dibuad oleyh sorang blogger nieyh. . 

. Miss lovouis .
(comel kan header nyerr)

nie plak banner contest

nak join klik banner comel tu okeyh

HADIAH-HADIAH yang menarik menanti korang :

The MOST Fabulous Blog FIRST-

RM 50.00  *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog) + Entry khas untuk blog korang + Sticky post blog korang selama 3 hari
SECOND -

RM 20.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog) 


THIRD -

RM 10.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog) 

The TOP Refferal  -

RM 5.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / blog).
p/s : tolong klik SINI boleyh x?

Fes Video Manja ~Tengok r. . Peace

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

Hai korank. . huhu. . dah tengok tajuk entry manja kali nieyh??kih3. . nak tengok tak video nyerr??klakarr siooott. . .suara pom macam ape2. . layyaaannn jela. . .


Percaya Padaku ~ Version Azney

Silakan laayyaannn okeyh. . 
p/s : sory lha suara manja xsedap. . .

Contest Supper Dupper Blogger

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

Hai korank. . hari nieyh manja nak join satu contest nieyh. . 
tarikh tutup : 21.1.2012



nak join klik banner yer kengkawan. . 
sebab manja berblog :
  • nak kenal dengan semua blogger-blogger yang ade kat malaysia nieyh. . . (kalau ade kat negara lain pon okeyh aper)
  • manja berblog hanya untuk kepuasan diri manja,hana luahan hati manja semata-mata selain daripada mengikuti segmen2,contest or GA yang ddibuad oleyh blogger
nie link blog manja : http://daxmanje94.blogspot.com/


Manja Menang Ker Nieyh???

Views
Assalamualaikum. . .
Peace Yawr !!! (^_^)

Hai korank. . hehe. . manja nak tanye nieyh. . cube korank klik nieyh kejup. . (bukan iklan okeyh)

KEPUTUSAN PEMENANG GA

haaa. . lepas korank dah klik tu akak keluar satu gambar. . nieyh dye. . 

ok. . .pastu manja pon tengok lha result pemenang tuh. . cube tengok nieyh. . tengok nombor 4. . nama sape yang tertera kat situ



nampak tak??manja menang kerr tuh??maklum lha. . kot2 xcited kang tersalah plak. . malu denn. . tak pernah menang pape GA pon,sebab tu nak tanye korank nieyh. . pastu akak tu suh anta nama penuh,alamat penuh dan nombor telefon kat fadilaz_29@yahoo.com. . manja tak reti lha anta2 emel nieyh. . korank cube klik SINI. . betol x cara manja anta emel tuh??kalau salah tolong gtau cara yang betol

Camne Nak Anta Emel Eq??Ajar Plezzz

Views
Assalamualaikum. .
Peace Yawr !!! (^_^)

hai korank. . manja nak tanye nieyh. . betol ker camnieyh cara nyerr na anta emel kat orang??


betol ke x nieyh cara nyerr??kalau x tolong ajar kan boleyh(tak pernah anta emel kat orang)

Contest Blog paling Cun Oleyh Blogger Handsome!!!

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

Hari nieyh manja nak join satu contest nieyh. . btw manja nak ucapkan thanx sangat-sangat kepada DANIA sebab sudi tag manj. . manja harap dapat lha jugak menang contest nieyh. . sebab manja tak pernah pon menang dalam ape2 contest lagi. . sedihh. . huhu. .nie contest yang dibuat oleyh sorang blogger yang nsemm gylerr. . tak caye??nah. . tengok nieyh. . 
(nsem kan??)

erh3. . silap entry ke hape nieyh manja??hehe. . tak de rr. .manja bukan nak bercakap pasal blogger kat atas nieyh okeyh. .tapi contest yang dia buad. . nieyh kat bawah nieyh baru betol. . (abaikan gambar si nsem tuh!!)

manja pon nak gtau lha kat kawan-kawan yang len agar mereka pon dapat turut serta lam contest nieyh. . kita semua kan blogger yang tak pentingkan diri. . soo ape salah nyerr gtau kengkawan len kan?
daqkecik
hanna
kira

sebelom korank nak join. .sila baca benda kat bawah nieyh (manja copy&paste)

SYARAT SANG PETALA BUMI!!! 
♥ korang kene jadi follower aku  (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012

SYARAT PENAMBAHAN! 
♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA

p/s : jom join 

Aq Annoying??? K FINE!!!!

Views
Assalamulaikum. . 
Peace (^_^)

Hai korank. . .erm. . korank. . manja nak mintak maaf lha kalau manja banyak buad salah kat korank. . manja nieyh annoying kan??korank benci manja ea???erm. . . xpe lha. . manja sedar manja nieyh sape. . n manja tau yang manja dah banyak kali sakitkan aty korank. . nak tau kenapa manja cakap macam nieyh??nah bace nieyh. . 



ok lha. . .dah terbukti manja annoying kan??nak unfollow??silakan lha. . malas nak paksa2 atau suruh-suruh orang follow blog manja. . tapi manja nak ucapkan terima kaseh kepada follower manja yang len sebab tak jemu-jemu baca entry manja n follow blog manja. . 
p/s : manja mintak orang klik iklan churp2 tu hanya kepada yang nak. .BUKAN PAKSA!!! B****H
AQ TAU KAU PENAKUT KAN??SEBAB TU TAK LETAK URL BLOG KAU !!! BANGANG !!!


Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!

Views
Assalamualaikum. . 
Peace Yawr !!! (^_^)

hari nie manja nak join nieyh. . selamat gak sempat join.


manja nak tag :


Nampak Benda Baru X???

Views
Assalamualaikum. . 
Peace yawr !!! (^_^)

Hai korank. . . .sihat x???korank sihat x?hehehehe. . . . tadi manja duk refresh punyer refresh blog manja nieyh kat bahagian dashboard tuh. . last-last manja jumpa ngan satu entry menarik oleyh AMALINA . .korank nak tau ape? alaaa. . cuba korank usha dan perhatikan betol-betol ape yang bertambah kat blog manja nieyh. . tak jumpa gak. . ?nah amek nieyh tengok. . .



haaa. . .da nampak??hehe. . manja nak mintak tolong korank boleyh?? klik lha satu persatu nama manja nieyh. . bermula dari M. . diikuti dengan A,N,J dan A . . klik tau. . . saling bantu membantu antara satu sama lain. . xsalah kan??klik tiap kali jenguk blog manja okeyh. .tapi xpaksa. . 
p/s : mintak tolong klik iklan churp-churp manja boleyh x?tiada paksaan okeyh

Benci Sangat2 Dah ke Kat Blog Manja Nieyh???

Views

hai korank. .. peace. . . .urm. . . .ary nieyh manja betol2 sedih. .kenapa eq manja sedih??korank boleyh pikir x??? kenapa makin ramai yang unfollow blog manja??korank tak suke ker ngan blog manja nieyh???petang tadi follower ade 926,skunk da ade 923. . erm. . .ke korank benci kat manja sebab selalu suh korank klik iklan churp-churp manja tuh?alaaa. . manja bukan paksa pon. . manja juz mintak kerjasama korank. . kalau nak tolong,tolong lha. . kalau xnak pom xpe. . .adooiii korank nieyh. . . misi nak dapatkan follower seramai 1000 orang sebelom 1.1.2012 tu rase nyer xkan kesampaian kot. . .erm. . xpe lha korank. . .manja sedih lha. . .ntah lha. .mood nak berblog pon da makin kurang nieyh. . 

p/s: manja bukan ketagih follower tapi sekurang-kurang bagi lha semangat pada manja untuk berblog

Kenapa Unfollow Manja??Ape Salah Manja

Views

hai korank. . . kenapa ade yang unfollow blog manja?dah bosan ker ngan blog manja nieyh??seddih nyerr allah jer yang tahu. . . erm. . .sampai aty korank. . .cube korank gtau ape salah manja??blog manja tak menarik ker??hurm. . . xpe lha. . .manja xpaksa korank follow blog manja. . . tapi tu lha. . .sedih tetap sedih. . manja tak tahu da nak hupdate hape. . .sedih soo xde mood nak hupdate blog. . k r bye. .
p/s:mintak klik iklan churp-churp manja okeyh?

Saya Nak Menang Okeyh !!! hehe. .

Views

hari nieyh terjumpa satu GA yang syiok gylerr. . .sooo manja nak join. . hehe. . ape lagi kalau nak join pandai2 lha klik pix comel kat atas tuh. . yer??
Si blogger azmie nama diberi
Pandai melukis anugerah illahi
Nak usha blog dye klik lha sini
Kalau dah jenguk follow lha skali


Azmie si blogger genius lagi bestari
Segala yang terlintas ditulis di online diari,
GA yang dibuad teka si gadis ini
Jawapannya neelofa si gadis cantik berseri



nah sama kan.. credit to encik google. . soo dah terbukti lha jawapan nyerr cik neelofa!!hehe. . 

p/s: mintak click churp2 manja skali. . plezzzz

Cari Rezeki Tapi Tak Reti Ingat TUHAN!!!

Views

Hai korank. . . nie sambungan kepada post entry manja yang tak puas hati kerja kat R&R tuh. . haaa. . . terlepas baca??nah. . silakan baca. . 
KLIK SINI

sekarang manja nak cerita satu je lagi pasal R&R nieyh. . . issshhh bengang gylerrr vavi lha kerja kat situ. . korank tahu tak. . bile manja nak solat je kan. . mesty si budax bajet HOT yang name farah tuh sound2 kat manja. . dye tanye. . woooiii nak g ane tuh??kerja dulu lha baiii. . .makk aii. . .kuang ajar sioott ko deqq. . manja pon cakap rr,aq nk g solat jup. . . dye un cakap,oloh. . .bajet alim lha mung nim. .balik umah nanti boleyh solat. . huhu. . tergelak jugak dengar dye cakap macam tuh. . maklum lha kita bercakap dengan orang yang kurang ilmu agama memang lha macam nieyh. . kih3. . pastu,manja diam jela. . (dalam hati tengah cakap "macam mana kalau aq mati tapi tak sempat nak solat zohor??") haaa. . takoottt gylerr. . .tapi tu lha. . manja bukan nak cakap manja nieyh alim gyleerr. . tapi manja tak pernah nampak pon pekerja terutama staff2 kat situ yang solat. . .nak2 kalau zohor. .dah lha dyeorg buad OT sampai kol 4 lebih,dah tu 4 lebih tu da nbak masuk asar. . dyeorang nak QADA??ooiitt. . soryy ye makcik2. . kalau dah sengaja tinggalkan solat jangan mengada2 nak QADA2 lha. . ALLAH tak terima!! ade paham?? grrrr. . . mood manja sekarang tengah buruk gylerrr nieyh. . rase macam nak cengkik2 orang jer. . sape nak jadik VOLUNTEER eq??kah3. . 
p/s: mitak klik semua iklan churp-churp manja boleyh tak??tengah kumpul duet nak buad GA nie

Manja nak Berhenti Kerja !!!!!!!!!

Views

Hai korank. . .haaaa. . .nampak tak tajuk entry kat atas tuh !! haaa. . nie lha makna nyerr manja tengah tak puas hati !! memang sakit aty gylerrrr ary nieyh. . . bengang nak mampos dengan bos kat tempat kerja manja tuh!!!! korank tahu tak. . dah lha cuti takde, kerja juz tukar shift ~ manja kerja shift pagi,lepas seminggu tu kena kerja shift malam plak. .masalah nyerrr kerja jer tiap2 hari langsong takde cuti !!! manja nak jugak rehat2. . .manja pon ade adeq,n adeq2 manja pon perlukan manja. . manja kena jugak jaga adeq2 manja. . dyeorang masih kecik2 lagi. .manja pon fedup gylerrr dengan orang2 yang kerja kat situ. . korank tahu tak. . manja dah buad semua kerja manja,pastu budax2 yang kerja dah lame tuh,name dye farah . . memang gedik na mampos orang nyerr !! ta reti nak hormat manja langsong!! padahal dye lagi muda dari manja. . fuh !! memang geram gylerrr !!lagi satu,semua kerja n tugas yang bos dah arahkan pada manja,manja dah buad. . semua sekali tau x??pastu manja nak rehat dalam 5minit jer,terus budax yang name farah tu arah2 kan manja buad bende tu buad bende nieyh. . .dye cakap "wooii,buad kerja,sedap2 jer rehat tapi kerja tak buad" memang geramm rr. . .padahal semua tu kerja dye,sedap2 je berlagak macam diri tu BOS!!! adoooiii. . .manja da buad keputusan esok manja nak berehnti kerja !! titik !!! lebih baeq duduk kat umah maen internet. . .dan satu lagi,baeq manja maen churp-churp. . .dapat gak untung nyer. . manja takyah nak keluarkan peluh,keluarkan tenaga!! duet masuk free jer. . .haaa. . .memang bezz siottt dooee. . hehe. . .ok lha. .. malam nanti insyaallah ade sesuatu yang manja nak hupdate. . . k lhaa. .bye korank . . 
p/s:mintak tolong klik iklan2 manja sekali pllleeezzzzz. . . 

Nak Duit Free?? Jom Lha Buad

Views

Hai korank. . hari nieyh tengah eppyyyyy gyler. . sebab nyer balik jer pada kerja tadi manja terus balik umah. . then,aty tergerak untuk tengok ke atas meja las2 manja pon tengok lha. . .pastu kan,ape lha lagi. . .lepas je tengok atas meja tu,terpampang lha sebuah telefon. . .huhu. . streamyx rupe2 nyer. . . hahaha. . .hulu bebenorrr manja nieyh. . . lepas nieyh senang jela nak pomot iklan churp2 manja. . hahaha. . . bagus3. . nanti dah takde lha masalah internet slow. . . huhu. . .by the way. . manja nak mintak tolong korank klik iklan churp-churp manja sekali boleyh??pllezzzzz. . . . 
sape2 yang belom join lagi. . . jom lha buad. . free jer. . ape2 yang tak faham boleyh lha tanye manja yer. . manja takkan kedekut ilmu ngan korank. . 

Churp2 Bawak Untung??Memang lha. . .

Views

Hai korank. . . haaaa. . betapa bosan nyer manja ary nieyh. . soo rasa macam da lama gyler ta maen nan blog nieyh. . rindu sangad2 kat blog n follower manja semua skali. . manja rasa masih ramai yang belom tahu yang churp-churp nieyh boleyh bawak hasil . . korank tak percaya??earnings manja pon da meningkat gyler nieyh. . manja ta dapat nak print screen jumlah earnings terbaru manja sebab line tenet slow sangad. . erm. . korank. . jom usha iklan2 manja nieyh dan manja mintak tolong klik semua iklan2 manja nieyh ok. . 
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/encorpstrand/
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/MAS1Msia/
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/VWTestDrive/
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/VWRegistration/
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/niroya/
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/nexuservercom/
http://www.churpchurp.com/norazne94/share/all2buys/
sape2 yang belom ada acc churp-churp jom lha buad. . .

Ya Allah Penad Nyerrr!!

Views

hai korank. . . manja rasa da 2 hari da manja tak hupdat blog an??adooyyaaaiii rindu nyeeerr kat korank nieyh. . .korank tak rindu manja ker??uwwwwwwaaaa. . sampai aty tau. . .xpe2. . korank sihat ke x nieyh haaa. ..??sory lha..manja tak sempat hupdate blog sebab bz nan keje. . manja kan da keje sekarang soo faham2 lha eq. . tempahan pon kurang ambek sekarang nieyh . . . korank. .manja xtau nak hupdate ape nieyh. . t ade entry yang manja rasa ok manja hupdate lha yer..byeee. . 
p/s:mintak tolong klik churp2 manja skali pllllllleeeeeezzzzzz

header pu3 da siap

Views

tadi manja ade hupdate entry kan. . pasal manja dapat kerja tuh. . alaa. .terlepas nak baca entry manja yang tuh?nah. . amek kauu bace jangan tak bace. . 


Alhamdulillah Manja Dapat Kerja


ok. . sekarang manja nak gtau yang header pu3 mintak tuh da siap. . maaf kalau tak lawa yer. . manja buad dengan kelam kabut tadi. . memang kekeringan idea sangat2. . kalau kak pu3 tak suka nan header yang manja buadkan nieyh. . akak boleyh ejas balik. . n gtau manja ape lagi yang kurang yer akak. . akak boleyh contact manja kat fb manja yang kat bawah nieyh.
Facebook Manja


nah. . nie header nyer akak. . 


kalau akak nak url nyer,akak tekan right click dan copy url image yer akak. .sory sangat2 kalau tak lawa. . xmacam yang akak bayangkan. . .kalau ade ape2 yang perlu ditambah atau dibaiki akak contact lha manja yer. . .
p/s: mintak tolong klik iklan churp2 manjaa skali plezzzz. . tengah kumpul duet nieyh

Alhamdulillah Manja Dapat Kerja!!!

Views

Haii3 korank. .. peace yawr !!! malam nieyh manja heppy sangad2. . nak tau kenapa??haha. . manja nieyh kan,asal je ade ape2 berita tak kira gembira,sedih,kecewa,tertekan. . semua nyer nak hupdate kat blog. . haha. . biaaa rrr. . .da tu,buad pe ade blog kan??blog kan ibarat cam online diaries da buad manja !! ok2. . .baru tadi jam 08:09:09 manja send mecej kat tuan punye kedai makan tuh. . manja anta camnieyh  . . . 
Salam,kak ros. . saya arap sangat2 boleyh kerja kat kedai makan kak ros tu. . nak sangat2 dapat duet lebih nanti senang nak sambung blaja(cewaahh,ayat bodek lha katakan). . kalau ade ape2 kak ros anta r mecej kat nor neh?nor xsabor doh nk kerja. . . 
 p/s : (cewaahh,ayat bodek lha katakan) ayat nieyh manja tak cakap lha kat kak ros tue. . 


pastu tibe2 ade satu mecej yang berbunyi : (erh3,yang tertulis)
Ok,nor masuk kerja esok jam 6.30 pagi
betapa gembira nyerr manja tau x??akhir nyeerr dapat jugak kerja dekat kedai makan. . hik3. . .walaupon tunggu tawaran daripada petronas yang sah2 takkan dapat sebab terlalu ramai yang mintak kerja kat sana. . lebih baeq manja pergi kerja kat R&R @kedai makan tuh. . .dapat gak duet poket kan??btw. . tolong doakan manja dapat jalani pekerjaan manja dengan terbaik tau. . hehehe. . 
p/s : mintak tolong korank klik iklan churp2 manja skali. . sebab nak tambah duet poket,nak beli hadiah untuk adeq2 manja . .tolong tau 

Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak

Views

blogwalking

manja blogger dari terengganu
manja nak tag:
nana
yusartz
peyan
atienabila
nadya
p/s: manja mintak tolong korank klik iklan churp-churp manja.  boleyh kan?tolong tau

Wassup2. . Lyssa Follow Manja!!!

Views

hahahaha. . . hai korank. . hari nie xcited gylerrr doe. . blogger femes follow manja !! ary tu ben ashaari yang follow. . sekarang LYSSA!! wuhuhuhuhu. . bangga kjup. . manja kan kembar lyssa! wwwwwwwaahh. . perasan plak dah. . .tak caye abg ben follow?nah. . bace entry nieyh. .
ABG BEN FOLLOW AQ
sekarang. . manja nak tunjuk bukti cik lyssa a.k.a gegurl mr.pritt nieyh follow manja. .nah. . amekkaw!!haha. .


waaaahhh. . bezzz nyer bile blogger femes follow blog kiterr. . .bukan nak bangga tau,tapi. . makin bersemangat lha pulak nak blogging!!yippiieee. . hihi. 

p/s :mintak tolong klik iklan churp2 manja sekali k. .

Giveway by Namiacinta.Com

Views

nak join klik banner yer kengkawan. . . . 

komen manja tentang blog namiacinta.com


manja rasa lebih baeq penganjur tukar header tu sebab terlalu simple. . satu lagi manja rasa penganjur tiada banner kan?tak tau lha kot2 tak perasan. . tapi kalau takde,harap2 penganjur sudi buad untuk memajukan lagi blog penganjur. .dan las sekali,manja harap penganjur dapat kecikkan sikit saiz blog sebab terlalu besar. .tu jela. . pape pon,tuan penganjur boleyh jenguk entry manja yang nieyh. .manja dah backlinkkan GA nie dan da siap letak banner contest nieyh kat sidebar lagi

p/s : mintak tolong vote manja dengan LIKE pix manja.korank pon boleyh join,hadiah lumayan tau. .nak join klik NIEYH. .
mintak tolong klik [sini],[sini],[sini],[sini],[sini],[sini],[sini] . . mintak tolong sangat2 korank tolong manja. . plezzz yer. . .
menyertai giveaway namiacinta.com header tajaan Inspired Magz 

kenapa blog manja suka sangat jadi gyler???

Views

tengok tak tajuk kat atas tuh???aisehmen. . korank tolong manja leyh x??tengok picca kat bawah nieyh. . bila manja pegi dekat design terus kluar bnde nieyh. .


klik untuk tumbesaran gambar

sape yang boleyh cerita sikit apesal jadik camnieyh??grrr. . . .


Tolong tag manja

Views

hai korank. .  Selamat pagi. . hari nieyh manja bangun awal,sebenar nyer tak tydo pon satu ary. . .huhu. .ade masalah so cdapat na tydo.. pape pon goog morning uollzzz. . korank3. . memandangkan shoutmix dah xleyh nak pakai. . manja dah delete da shoutmix manja uh. . korank da tak leyh nak singgah2 da. . huhu.. kesian tolll rrr. . manja nak gtau something nieyh. . kalau korank ade tag manja kat mane2 segmen ker ape ker. . .boleyh tak korank gtau manja??korank tak tau nak gtau camne??alaaa. . korank gtau jer kat mane2 entry manja pon. . .ok?manja arap sangat2. . sebab sekarang nieyh shoutmix memag dah xleyh guna. . daripada kena cas duet sebab guna shoutmix baeq korank delete sekarang !!! ok lha korank tu je harapan manja keyh??
p/s: alang2 dah bace entry nieyh . . manja mintak tolong klik kan iklan churp-churp manja skali. . plezzzz

Shoutmix Dah Takleyh Guna???

Views

Hai korank. . cube tengok nieyh. . 


bile manja tekan benda tuh. . terus jer keluar isi kangdungan camnieyh. . baca kat bawah nieyh. . pastu baca kat bawah nieyh. .ape yang dye cakap nieyh manja pon xtau. . xpaham lha bahasa inggeris nieyh. . huhu. . manja juz faham tajuk nieyh jer.. 
Free service has to stop
Thanks for using ShoutMix for all these year. I have been providing free shoutboxes on the World Wide Web for over 7 years now. It wasn't long before I realized being 100% free is not sustainable. Just before ShoutMix's first birthday, it almost had to be closed.
ShoutMix has tried to work with the freemium business model ever since. Conversion rates were low with the first version. With the second version, things improved and I have had more paying customers. Fortunately people liked the service and started paying for more features.
With that in mind, the new third version was developed to make things better for free and paid users alike. It was developed with lots of feedback from users over the course of several years. Meanwhile my biggest goal remained: to improve conversion rate to keep things sustainable and profitable, all while making ShoutMix a really high quality product for everyone.
One of the most mentioned feedback was that the old free version was too restrictive. Others are less trivial, just make it better, more premium features, more powerful stuff, avatar support, real time push update, really good spam protection, support for really high traffic situations, etc.
Finally, in November 2011, the new version 3 was completed. It was launched successfully and very smoothly. It was a great moment.
During the first month since launch, the reception went really well. New sign ups are in the thousands daily. Just within a month, almost 50,000 users have signed up! Hundreds of thousands of messages posted. Over 10,000 users from Facebook. Generally, users loved the new version. The growth are massive.
So, what went bad?
The conversion rate did not go up. In fact it fell lower. Our stats show 99.93% of users either have no intention to upgrade or are just happy with our free service. Worst of all, some customers have actually stopped paying and switched to our free service! It may seems to be good news for everyone right now, but it is really bad news for all of us.
By offering too much with our free plan, we cannibalized our paid plans. Happy users did not make more paying customers. The projections are bad. Only 0.07% users are customers. These are the people who keep ShoutMix sustainable as a business. Business is the part making ShoutMix exists for everyone. If it keeps on going this way, ShoutMix will not be sustainable any more and will need to close down in the near future.
The freemium model is broken for us.
Some argued that ShoutMix can easily monetize its free service with ads. It has been tried, but the rates were terrible. Beautiful, unobstructive ads do not pay well for ShoutMix. We can probably do better with flashy popup ads, but no thank you. Our competitors do it with popup ads. But there is no way ShoutMix is going to commit such ugly sin.
ShoutMix is becoming more of a premium product. In fact it already has. ShoutMix is designed to be the best in the industry. With passion plus personal investments of time, money and labor of over 7 years, ShoutMix has outgrown the freemium model.
So where do we go from here?
I have two choices. One, allow ShoutMix to become unsustainable. This is bad news for everyone. The other choice is to stop our free service. It is becoming obvious that this is where ShoutMix should go. And so, ShoutMix is not going to be free any more.
Existing users will be able to continue using their accounts at no cost right now. The transition will begin within a few weeks. Eventually, users with free accounts will need to switch to a paying plan or stop using the service. The date is set at January 1, 2012. After this date, free accounts will stop working unless upgraded to a paid plan.
The good news is that ShoutMix will be available for only $0.99/month and will be available effective immediately. For our old version (the Classic) it will only be available in Premium package which costs approximately $1.67/month.
Existing customers are unaffected by all these changes. In fact, ShoutMix is going to be really awesome for our current and future customers. Our focus will be to make paying customers extremely happy and they will get 100% of our resources. If you are one of our customers, things are just going to get a lot better for you.
ShoutMix has always been a product with great passion. It is just unfortunate that it did not work out as a free product. We all have to move on. And ShoutMix will continue to be the most affordable, high quality and premium live chat software that everyone can use and love.

Mintak Tolong Sangat2

Views

Hai korank . . . . selamat pagi cinta. . peace yawr !! pagi yang indah haruslah bermula dengan senyuman yang menawan. . hahaha. . menawan ker?lom mandi lagi nieyh tau. . kih3. . . sejuk lha na mandi awal2. . korank tak sejuk??dah lha ujan nieyh haaaa. . .korank boleyh tolong manja x?manja mintak tolong sangat2 nieyh. . . cube korank klik LIKE KAT SINI. . pastu cube tengok pix kat bawah nieyh. . 


lepas tu korank tekan gambar manja nieyh dan klik like ok?mintak tolong sangat2. . 

Dodle Pemenang Contest Lovely Couple

Views

hai korank. . nie adalah vector kepada pemenang-pemenang contest manja tuh. . hanya pemenang pertama sahaja yang belom memberikan gambar untuk dijadikan doodle n belom bagi maklumat tentang header yang dia da menangi tuh. .maaf yr lambatt buad. .

atienabila


mizah anak kak long nidar

p/: maaf yer akak2. . doodle tak lawa sebab masih blaja buad doodle yang tercomelll

buad pemenang pertama sila bagi segala detail tentang header dan juga gambar untuk dijadikan doodle selewat-lewat nyer ecok 13.12.11 jam 3 petang. . lebiyh pada tuh. . mintak maaf lha yer,header dan doodle awak saya xkan buad, . ok lha na tydo. . papaiii

PEOPLE POWERED CONTEST a search for MAVELLOUS YOU !

Views


manja nak join nieyh. . jom join skali. . manja dah ikut semua syarat2 nyer. . korank scroll kebawah sikit untuk baca dengan lebiyh lanjut okeyh??

juz copy n paste jer nieyh
Langkah mudah JOIN contest:
1. FOLLOW Dua blog ni, AnGeLFiRe ShoPs dan AnGeLFiRe2806.
2. Tulis Entri ttg contest ni kt blog korang.
    a)Copy & paste header, langkah2 & syarat2 Contest ni kt entri dgn Link Contest.
    b)Kalau Entri dh siap,copy  & paste Link entri korg kt ruang komen ni.
3. LIKE page FB AngelFire Shops.
4. Letak Wall Photos paling cantik,cute,kacak,bergaya korg kt page FB AngelFire Shops.
5. Promote/Share photo korg kt rakan2 FB, Blog, BBM, Whatsapp & wherever (mana2 saje).

Syarat Kelayakan Peserta Contest:
1. Warganegara Malaysia, berumur 13 tahun keatas.
2. Telah memenuhi kesemua (5) LIMA langkah JOIN contest.
3. Hanya 1 penyertaan utk 1 user FB&Blog sahaja dibenarkan.
4. Hanya 1 gambar individu dibenarkan utk 1 user FB&Blog.
5. People Powered Contest ni akan PowerUp Online setelah 50 peserta Join Contest.
    (Ajak ramai2 Join memeriahkan Contest ni, lebih ramai join, lebih byk peluang nk menang)
6. Peserta dikira tidak layak/gagal penyertaan jika Wall Photos mendapat kurang 50 LIKE, lebih lg bgus.
7. Hanya TIGA Wall Photos yg memiliki LIKE paling banyak dikira sbgai pemenang.
8. Hanya TIGA Pemenang MaVellous You ! berpeluang menang RM50 CASH.
9. Contest berlangsung dari 11 Dec 2011 hingga 12 Jan 2012.
10. Pengiraan LIKE Wall Photos peserta2 akan dikira pada 13-15 Jan 2012
11. Pengumuman pemenang akan dibuat di Page FB AngelFire Shops pada 16 Jan 2012.

*Segala syarat2 Contest tertakluk pada perubahan tanpa notis.
**LIMA (5) Hadiah2 Menarik menanti Followers Bertuah Blog AngelFire Shops, spt:
    -Tiket wayang (Premier Class) utk DUA orang di GSC Signature Garden.
    - Tiket wayang  tayangan terbaru utk DUA orang di mana2 cawangan GSC seluruh Malaysia.
    -Produk Mavellous Rejuvamax bernilai RM350 dan LAIN-LAIN.

Saya Pengguna Churp-churp

Views

Hai korank. . manja nak share satu group yang manja baru buad tadi. . nie adalah bertujuan untuk korank klik iklan churp-churp kawan2 korank. . mudah kan?? tapi korank kena lha join dulu group nieyh. . baru boleyh mintak kawan2 korank klik kan iklan2 korank tuh. . 
KLIK SINI UNTUK JOIN
korank jangan lupa klik 
[SINI],[SINI],[SINI],[SINI]

jom lha korank. . join group nieyh. . insyaallah korank punyer earnings pon akan meningkat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 
Copyright © . All Right Reserved by Mizs Nora